Wietplantage geruimd aan Hondsrug

DRONTEN
De politie heeft woensdagavond op de Hondsrug in Dronten een wietplantage geruimd.

De plantage werd ontdekt na meldingen uit de buurt. Omdat er niemand in de woning was, heeft een slotenmaker de deur voor de politie geopend.

In de woning stonden volgens de politie ruim 200 planten. De stroom voor de plantage werd illegaal afgetapt. Er is niemand aangehouden.
 

reacties (3)

 • pieter

   

  Vrijgeven die handel ,hoeveel politie-uren gaan daar mee verloren. ???

  reageer
 • Kaassie

   

  Ha , heerlijk dit regionale / plaatselijke nieuws. Ik wil toch altijd graag weten waarom een stel politieauto's bij elkaar staan als er langs / door mijn plaats / wijk rijd. OF : houden zo deze nieuws opzet

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Kunnen jullie van OF niet beter edn eigen rubriek of anders edn wekelijkse samenvatiing van deze incidenten met wietplantages maken. Het is nu eenmaal zo dat het spul ook ergens gemaskt moet worden en dus niet "zomaar uit de lucht komt vallen". Hetzelfde zou gebeuren met alcohol. Ik hoor jullie niet over elk procesverbaal van een horecaonderneming vanwege het schenden van de leeftijdsgrens rapporteren of over hetzelfde met de sigaretten. Terwijl beide verslavingen :alcohol & tabak veel hoger aan de top op de verslavingslijst van de UN(HCR) staan. Jammergenoeg weet ik 100% zeker dat een gedoogd of kefaal telen economisch het einde van de coffeeshops en meer straatdeals zal veroorzaken net aks de wietpas resp. het verbid van verkoop aan buitenlanders in Limburg-/grensstreek nu (al). En nen zal toch nog steeds 80% van de illegale wietplantages houden omdat die vooor het buitenland produceren.

  reageer
 • Jeroen

   

  wellicht is het een idee om voordat je reageert even minder te roken van de wiet. Overal vindt je typfouten. Ze moeten gewoon de accijns op alcohol, tabak en ook (soft)drugs in geheel Europa aanpakken en sterk verhogen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert