Loyd Hendriks Jonge Ondernemer van 2016

FLEVOLAND
Loyd Hendriks van Straetus Incasso Flevoland is uitgeroepen tot Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar 2016. De prijs werd vrijdagavond uitgereikt bij Places to work in Almere door JOVD Flevoland, de jongerenafdeling van de VVD.
 
Loyd Hendriks is in 2015 als franchisenemer zijn incassobureau in Dronten begonnen, inmiddels heeft hij 8 mensen in dienst. Tijdens zijn pitch heeft Hendriks de vakjury weten te overtuigen van zijn mate van maatschappelijke betrokkenheid en meerwaarde voor Flevoland.
 
Andere kanshebbers die hun bedrijf mochten pitchen waren dit jaar Dax van Ulsen (Groenten & zo), Valerie Bos (ConceptNerd), Max Joling (Almere Nieuws), Vincent Smit (ConVince Media) en Jim Bisschop (InnoBee).
 
Sinds 2013 reikt JOVD Flevoland deze prijs jaarlijks uit om het belang van jonge ondernemers te onderstrepen. Eerdere winnaars waren Erwin Steur, Marcel Cools en Martijn de Vries.
 
 
 

reacties (2)

 • Erwin

   

  Het feit dat iedere droeftoeter een incassobureau kan starten zegt voor mij genoeg en de foto des temeer.... ze zijn nog nat achter de oortjes en zijn net gestart met zichzelf te scheren. Mijn mening is dat je als incassomedewerker ook het empatische moet hebben en niet alleen het winstoogmerk, oftewel houdt de langtermijn visie in het oog.

  reageer
 • Flevolander

   

  Incasso bureau's ondernemers ???? Een ondernemer verdient zijn of haar geld door de de mensen een een dienst te verkopen waar de mensen beter van worden en daarmee ook de ondernemer. Zijn de verkopen slecht moet een ondernemer weer gaan nadenken en met een nieuwe stategie komen. Incasso bureau's verhogen gewoon de prijs als ze niet genoeg verdienen. Door de diensten van een incasso bureau word geen mens beter ook niet als het geld voor je word geincasseerd. Ach ja de een zijn dood is een andermans brood of in dit geval andermans prijs.

  reageer
 • Rob

   

  Er zijn hardwerkende ondernemers die hun rekeningen niet betaald krijgen zonder een incassobureau in te schakelen. Helaas nodig dus is er markt voor en dus ook ondernemers die daarin voorzien.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert