Loyd Hendriks Jonge Ondernemer van 2016

FLEVOLAND • Za 18 maart 2017 | 11:48 • Zaterdag 18 maart 2017 | 11:48
Loyd Hendriks van Straetus Incasso Flevoland is uitgeroepen tot Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar 2016. De prijs werd vrijdagavond uitgereikt bij Places to work in Almere door JOVD Flevoland, de jongerenafdeling van de VVD.
 
Loyd Hendriks is in 2015 als franchisenemer zijn incassobureau in Dronten begonnen, inmiddels heeft hij 8 mensen in dienst. Tijdens zijn pitch heeft Hendriks de vakjury weten te overtuigen van zijn mate van maatschappelijke betrokkenheid en meerwaarde voor Flevoland.
 
Andere kanshebbers die hun bedrijf mochten pitchen waren dit jaar Dax van Ulsen (Groenten & zo), Valerie Bos (ConceptNerd), Max Joling (Almere Nieuws), Vincent Smit (ConVince Media) en Jim Bisschop (InnoBee).
 
Sinds 2013 reikt JOVD Flevoland deze prijs jaarlijks uit om het belang van jonge ondernemers te onderstrepen. Eerdere winnaars waren Erwin Steur, Marcel Cools en Martijn de Vries.
 
 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel