Zoektocht naar vermiste man levert niets op

DRONTEN
In het Ketelmeer is zondagavond gezocht naar de vermiste Ruben Kramer uit Dronten. Die zoekactie heeft volgens de politie nog niets opgeleverd.

Bij de de zoektocht zijn onder meer boten van de KNRM ingezet. Daarbij werd gebruik gemaakt van sonarapparatuur om onder water te zoeken. Er is gezocht naast de Ketelbrug, vlakbij het strand. Ook liepen zes mannen van de KNRM in ondiep water en langs het strand op zoek naar de Drontenaar.

De 25-jarige Kramer wordt sinds vrijdag vermist. Zijn auto werd gevonden in de buurt van de Ketelbrug. 

reacties (4)

 • Drontense

   

  Beste Se. Uit ervaring weet ik dat het zoeken is in een hooiberg. Iemand die niet lekker in de vel zit en kiest om weg te gaan gaat naar een plek waar niet snel wordt gezocht is mijn ervaring. Het kan dus zijn dat de auto pas zondag is opgemerkt. Daarnaast kan de auto zo neergezet zijn dat deze niet opvallend was. Uit ervaring weet ik dat de politie er alles aan doet om een persoon te vinden. Daarnaast heb ik ook goede ervaringen met het team uit Urkers die zich bezig houdt met het zoeken met het sonarsysteem onder water. In ons geval heeft het enige tijd geduurd voordat een dierbare persoon werd gevonden. Belangrijk is dat Ruben wordt gevonden. Dat geeft voor zijn dierbaren zekerheid en rust. Ik wens zijn dierbaren heel veel kracht, geduld,hoop en vertrouwen.

  reageer
 • kees d.

   

  Uit ervaring weet ik dat de stroming van het water bij de Ketelbrug erg gevaarlijk is. Ik heb daar in het verleden als duiker een actie moeten uitvoeren voor je het weet ben je in het IJsselmeer. Ik hoop dat de man snel wordt gevonden.

  reageer
 • Se

   

  Vreselijk zeg. Maar de stroming is daar best sterk en als je er vanaf vrijdag al in ligt is het raar om op zondag op die plek re kijken. Hoop snel op zekerheid en dat de vrolijke jongen snel weer vrolijk z'n pakketjes bezorgd aan de deur :) laten we duimen op een goede afloop.

  reageer
 • Dronten

   

  Hopelijk wordt ruben snel gevonden. Uit ervaring weet ik dat er dan rust komt voor de nabestaanden en verdere dierbaren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert