Zoekactie naar vermiste Ruben Kramer levert niets op

DRONTEN
De zoekactie van de politie op het Ketelmeer naar de vermiste Ruben Kramer uit Dronten heeft maandag niets opgeleverd. Dinsdag wordt er weer verder gezocht.

De waterpolitie voert op dit moment actie vanwege bezuinigingen, maar de post in Lelystad heeft die actie vanwege de vermissing tijdelijk opgeschort.

De 25-jarige Kramer wordt sinds vrijdag vermist. Zijn auto werd zondag gevonden in de buurt van de Ketelbrug. Een eerste zoekactie leverde zondagavond ook niks op. 

 

reacties (3)

 • Monica

   

  Ik kan me niet voorstellen hoe slopend deze onzekerheid moet zijn voor de familie en vrienden... Heel veel sterkte deze moeilijke tijd. En idd. respect voor waterpolitie.

  reageer
 • Drontense

   

  Ik weet uit ervaring wat het is als iemand "zomaar " weg is. Dat geeft heel veel onrust en onzekerheid. Ondanks goede opvang en begeleiding van politie en diverse andere instanties knaagt het aan de dierbaren en andere mensen in je omgeving. De politie en het soad vrijwilligers team doen bijzonder goed werk met veel inzet. Ik hoop voor de familie en vrienden van ruben dat er snel duidelijkheid komt. En houdt hoop, veel sterkte met kracht en moed.

 • Drontense

   

  Respect voor de waterpolitie die de juiste prioriteiten weet te stellen. Ik hoop zo dat onze altijd vrolijke en goedlachse pakketbezorger gauw gevonden wordt. Sinds het nieuws naar buiten kwam, spookt het de hele tijd door mijn hoofd. Laat staan hoe die onzekerheid voor de familie en vrienden moet zijn. Het lijkt me zo erg en ik leef met ze mee. Ik vrees het ergste, maar hou nog een klein sprankje hoop dat hij levend en wel teruggevonden wordt. Heel veel sterkte voor alle betrokkenen

  reageer
 • Bonieke

   

  Heel mooi verwoord. Hoop idd dat hij weer gauw bij ons in de winkel komt...alle kracht, hoop en sterkte voor zijn naasten.285351

 • Deetje

   

  Mooi verwoord! En zeker ook respect voor de politie

 • Urk

   

  Sterkte voor alle betrokkenen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert