Bondscoach legt persconferentie stil voor 6-jarige Joël

EMMELOORD
Een bijzonder moment voor de 6-jarige Joël Korf uit Emmeloord dinsdagmiddag. Bondscoach Danny Blind van het Nederlands voetbalelftal onderbrak zijn persconferentie om hem een handtekening te geven. 

Oranjespelers Daley Blind en Kevin Strootman kwamen voor de camera's van de pers binnenlopen met de opmerking dat Joël graag een handtekening wilde. De bondscoach reageerde met een "Ja, natuurlijk!" Hij laste vervolgens een korte pauze in tijdens de persconferentie die hij gaf in verband met WK-kwalificatieduel tegen Bulgarije zaterdag. Hij zette vervolgens een handtekening in het handtekeningenboekje van Joël. 

Joël was in Huis ter Duin in Noordwijk op uitnodiging van het Prinses Maxima Centrum waar kinderen met kanker worden behandeld. De jongen kreeg een jaar geleden te horen dat hij kanker had. Na intensieve chemotherapie is hij onlangs schoon verklaard. Joël Korf is de zoon van Tjeerd Korf van Flevo Boys.

 

reacties (2)

 • Johan

   

  Ik dacht al waar blijft ie nou..... wat een acteur....

  reageer
 • Hein Stulemeijer

   

  De bondscoach laat zien wat echt belangrijk is voor de mensheid nl. Begrip voor zo'n jongen die een handtekening wil ! Danny TOP man! Zeer ontroerend

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert