Bondscoach legt persconferentie stil voor 6-jarige Joël

EMMELOORD • Di 21 maart 2017 | 21:13 • Dinsdag 21 maart 2017 | 21:13
Een bijzonder moment voor de 6-jarige Joël Korf uit Emmeloord dinsdagmiddag. Bondscoach Danny Blind van het Nederlands voetbalelftal onderbrak zijn persconferentie om hem een handtekening te geven. 

Oranjespelers Daley Blind en Kevin Strootman kwamen voor de camera's van de pers binnenlopen met de opmerking dat Joël graag een handtekening wilde. De bondscoach reageerde met een "Ja, natuurlijk!" Hij laste vervolgens een korte pauze in tijdens de persconferentie die hij gaf in verband met WK-kwalificatieduel tegen Bulgarije zaterdag. Hij zette vervolgens een handtekening in het handtekeningenboekje van Joël. 

Joël was in Huis ter Duin in Noordwijk op uitnodiging van het Prinses Maxima Centrum waar kinderen met kanker worden behandeld. De jongen kreeg een jaar geleden te horen dat hij kanker had. Na intensieve chemotherapie is hij onlangs schoon verklaard. Joël Korf is de zoon van Tjeerd Korf van Flevo Boys.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel