10.000 euro voor gouden tip fatale mishandeling

ALMERE
De tipgever die het misdrijf aan de Eeuwenweg in Almere weet op te lossen, krijgt 10.000 euro. Dat maakte de politie dinsdagavond bekend in het tv-programma Opsporing Verzocht. Volgens een politiewoordvoerder heeft de uitzending tot nu toe 1 tip opgeleverd. Of dat de gouden tip is, is niet bekend. 

In juli 2015 raakte de bewoner van een woning aan de Eeuwenweg ernstig gewond aan zijn hoofd. De 83-jarige man was nog in leven, maar overleed twee maanden later. Hij heeft niet kunnen uitleggen wat er precies is gebeurd.

Volgens de politie heeft onderzoek uitgewezen dat de verwondingen zijn veroorzaakt door zware mishandeling. Ook zou uit sporen blijken dat de dader waarschijnlijk geen onbekende is. Vermoedelijk heeft de mishandeling met geld te maken. De portemonnee van het slachtoffer is sinds het incident spoorloos. 

Het onderzoek naar de zaak lag stil, maar kreeg een paar maanden geleden een nieuwe impuls dankzij een tip van een anonieme tipgever. Die leek goed op de hoogte te zijn van wat er die avond is voorgevallen. Daarom hoopt de politie opnieuw met de tipgever in contact te komen. 
 

reacties (2)

 • Saskia

   

  Mijn hart huilt om deze man dat hij dit op zo'n leeftijd nog moet meemaken. Afschuwelijk. Kinderen, ouderen en dieren daar moet je gewoon met je poten af blijven.

  reageer
 • Rob

   

  Als het waarschijnlijk geen onbekende is dan moet de politie toch een beeld hebben lijkt mij in welke richting gedacht moet worden en daarop rechercheren.

  reageer
 • Jaap

   

  Dat zullen ze heus wel doen, slimmerik.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert