Kinderen planten bomen op Boomfeestdag

FLEVOLAND
Honderden basisschoolleerlingen in Flevoland planten woensdag een boom tijdens de 60e editie van de Nationale Boomfeestdag.  
 
In het Kuinderbos in Noordoostpolder worden 3.000 nieuwe bomen geplant op een plek waar in 1990 en 2007 veel bomen zijn omgewaaid door storm. De eerste boom wordt geplant door commissaris van de Koning Leen Verbeek en burgemeester Aucke van der Werff. 

De Nationale Boomfeestdag wordt gehouden door onder meer Flevolandschap, Landschapsbeheer Flevoland, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.


reacties (5)

 • st. josephschool

   

  hoi, wij van de st. josephschool zouden ook naar de boomfeestdag gaan. de kinderen stonden meer dan 1 uur te wachten op de bus! de juf ging bellen en de bus zou komen, maar is niet opkomen dagen! wij vinden dit heel belachelijk. vriendelijke groet, st. josephschool

  reageer
 • Boels

   

  Onbegonnen werk: Natuurmonumenten en de gemeenten hebben de rooiziekte (omdat het geld oplevert via de bio-bijstook). De notoire natuur"liefhebbers" zwijgen.

  reageer
 • almere

   

  en in almere hebben we de boom sloop weken

  reageer
 • Ron

   

  Dan moet niet de groenvoorziening van Lelystad langskomen Want dan zijn die bomen zo weg 🙊

  reageer
 • achterlijk?

   

  The alle bomen in Almere worden gerooid en hiep hiep hoera de jeugd plant weer wat boompjes bij. Waarom die in almere dan niet laten staan? Ziek waren ze niet. Of heeft onze Nepotist Herrema een familielid met een bomenkapbedrijfje?

 • SJP

   

  Ik denk dat het een drukke dag wordt voor de kinderen in Almere...;)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert