The Dubliners naar De Kubus

LELYSTAD
De legendarische Ierse folkgroep The Dubliners treedt dit najaar op in Lelystad. De groep noemt zich tegenwoordig The Dublin Legends, nadat zanger en voorman John Sheahan er vijf jaar geleden mee was gestopt.

De overige bandleden besloten door te gaan. Begin dit jaar maakten ze nog de nieuwe cd 'Live in Vienna'. De groep geldt als een van de iconen van het Ierse levenslied. Daarbij horen folk-klassiekers over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefde.

The Dublin Legends speelt op 12 oktober in De Kubus. 


Optreden The Dublin Legends Faeröer Eilanden augustus 2015

 

reacties (6)

 • Jsdevries

   

  The dubliners zijn in 2012 gestopt, dit zijn the Dublin Legends.

  reageer
 • Nadia

   

  Oh hemel, wees toch eens wat enthousiaster zeg! Pfff... Hartstikke leuk dat deze 'tribute band met een aantal van de overgebleven echte leden' (zo goed dan?) naar Lelystad komt! Zowel het oude, bekende werk als nieuw, eigen werk - ik weet wel waar ik te vinden ben op 12 oktober. Leuk man!

  reageer
 • koos

   

  Wat een flauwekul bericht. The Dubliners zijn dit in het geheel niet.

  reageer
 • Moortje

   

  Volgens mij zie ik Sean Cannon op de foto en die heeft 25 jaar geleden daar af en toe bij gezonden. Maar het is een hoop nep want het grootste gedeelte is al jaren overleden.

  reageer
 • Zomaar een gedachte

   

  Wat leuk. Veel oude top artiesten komen naar Lelystad. 10CC, the Dubliners en Hans Dulfer. Erg mooi om te lezen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Johan Scott

   

  Bericht klopt niet hoor. The Dubliners zijn dit helemaal niet maar een band met een aantal ex-leden. En dus zonder de zanger en oprichter. Nep dus.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert