Verdachte gehoord in zaak Patricia Paay

LELYSTAD
De politie heeft een 44-jarige man uit Lelystad op het oog als verdachte in de zaak rond Patricia Paay. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het verspreiden van een seksvideo van de zangeres en tv-persoonlijkheid. De verdachte is donderdagavond gehoord.

De Lelystedeling is betrokken bij een social media account dat de beelden geplaatst heeft. Een week geleden werd in verband met de zaak al een man van 39 uit Beverwijk opgepakt die achter het account zou zitten. De politie verdenkt beide mannen van computervredebreuk, smaad en belediging.

Paay deed vorige maand aangifte tegen iemand die ze verdenkt van het openbaren van de seksvideo waarop ze te zien is. De politie onderzoekt nog of meer personen de beelden op social media hebben geplaatst.
 

reacties (5)

 • Pierre

   

  Nieuwe massa media zijn voor serieuze zaken TOTAAL overbodig !

  reageer
 • Jay

   

  Wat er ook allemaal niet klopt aan dit verhaal, Patricia Paay is niet echt een mislukte zangeres te noemen. Haar carri1ere beslaat zo'n 50 jaar en haar stem staat als een huis. Ze heeft bovendien in zo veel koortjes meegedaan.... iedereen van 50 jaar en ouder is met haar stem op de radio opgegroeid.

  reageer
 • Huppekee

   

  Zal wel zo zijn maar haar houdbaarheidsdatum is allang verlopen en ze doet het met iedereen om maar in de publiciteit te komen, voor een beetje glamour doet ze alles. Welke idioot laat zich nu filmen wat je normaal gesproken binnen 4 muren houdt. Nee madam krijgt het voor elkaar dat het in de publiciteit gebracht wordt en hangt nu al maanden de zielige dame uit. Geloof mij dit soort doet het erom want meer hebben ze namelijk niet te vertellen.

 • Jana

   

  Sterkte ik hoop dat de jeugd hier wat vann opsteekt... want het kan je behoorlijk beschadigen. Geen filmpjes, foto's of waar dan ook op internet zetten.

  reageer
 • Ronja

   

  Hoop ik ook, jeugd én volwassenen

 • Harry NOP

   

  Goede en juiste reactie. Inderdaad laten wij hopen dat onze jeugd hier lering kan uittrekken. Hoe minimaal ook!

 • Ik ben benieuwd of er ook zo hard door de politie word gewerkt als het slachtoffer geen bekende Nederlander is.

  reageer
 • Dirk

   

  welnee dan hebben ze geen tijd of er is onvoldoende bewijs en verdwijnen de stukken onder in een la , is al een paar keer aangetoond door peter r de vries , maar omdat het hier nu om paay gaat willen ze nu scoren maar anders lopen ze niet zo hard .

 • Daan

   

  Zeker weten van niet kijk naar die ene blonde meid die peter r de vries erbij moest halen. En Facebook moest aanklagen

 • Emma

   

  Ja, er wordt door de politie veel aandacht aan dit soort zaken besteed. Internet is handig, niet meer weg te denken, maar veroorzaakt ook veel ellende. Dat u van deze zaak hoort en van de meeste andere zaken niet komt domweg omdat het hier om een BN'er gaat. Ik denk ook niet dat u er behoefte aan zou hebben dat het publiekelijk breed uitgemeten werd als u of uw kind in iets dergelijks betrokken raakte.... Hopenlijk leren mensen hier van.

 • Rob

   

  Zielig mens die Paay, publiciteit zoekend tot het gaatje, durft niet meer over straat schaamt zich maar wel bij Jinek haar relaas doen, oh oh kijk mij eens zielig zijn. Hoop nooit meer wat van die mislukte publiciteit zoekende mislukte zangeres te horen, er moet toch wel interessanters te melden zijn.

  reageer
 • Ronja

   

  Mislukt? Dan kent u de carrière van Patricia Paay niet. En zij zoekt de media.......? Wel even de feiten juist benoemen. Dit was een privé filmpje, die door anderen naar buiten is gebracht. Ze heeft maar 1 praatprogramma haar verhaal gedaan, dus is ook niet mediag... Wens haar veel sterkte en hoop dat andeen en ook vooral jeugd hier van leert

 • Hans K

   

  Geen zorgen om Paay. Lijkt op een doortrapte publiciteitsstunt om nog wat geld binnen te harken. De uitzendingen van Jinek en DWDD brengen voldoende geld binnen waar Paay weer twee jaar de boodschappen van kan doen. Politie heb wel wat beters te doen.

 • Jantje

   

  Tja....Je bent BN'er en dan mag je wel wat voorzichtiger zijn met wie je allemaal mee neemt naar huis om er het nest mee in te duiken, oftewel deze keer de Badkuip !! Laat staan om het vervolgens ook nog allemaal te laten filmen.....Dom, dom, dom !!!!!!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert