Landgoed Wellerwaard geopend

EMMELOORD
Het landgoed Wellerwaard in Emmeloord is vrijdagmiddag officieel geopend. Ondernemer Nico van Staveren heeft in het recreatiegebied een landhuis gebouwd op een terrein van zes hectare.

Het landgoed is gratis toegankelijk voor bezoekers. Er kan worden gezwommen en er zijn wandelpaden. Er komen nog meer wandelpaden en bomen bij. 

In de Wellerwaard werd eind vorig jaar een tweede landgoed verkocht. Wellerwaard biedt in totaal vier locaties voor landgoederen.

reacties (5)

 • Gerrit

   

  Hallo, Beetje ongeduldige en nogal zure reacties . Geef het wat tijd zou ik zeggen, en bedenk waar nog meer "om de hoek" lichte waterrecreatie plaats kan vinden centraal in de polder. Wat bewoning in de directe omgeving, een stukje commercie en hopelijk een zeer beperkt negatief gebruik door mensen die op onbedoelde wijze gebruik zouden willen gaan maken van het gebied. Ik hoop tenminste niet met blote voeten in spuitjes te trappen en besmeurde rubberwaren te gaan vinden. Nog snel wat oplettende belangstellenden die het zich kunnen veroorloven gaan ronselen plus een vorm van nachtbewaking, en bouwen zou ik zeggen. Voorkomen is beter dan genezen, dus een beetje continu toezicht kan geen kwaad. (En draag daar zelf ook eens aan bij als je er bent en dat nodig blijkt) Groeten, en dat het een succes mag worden. Gerrit.

  reageer
 • Werfhorst

   

  Wat is het doel van dit project, de polder aantrekkelijker maken? Zonde van het geld! Ik ga echt niet zwemmen in dat stinkende blauwalgwater!

  reageer
 • Wallander

   

  Patjepeeër!

  reageer
 • Piet

   

  Nu weet ik waarom ik altijd een gewone prijs betaalde aan de pomp. Gefeliciteerd Nico, geluk in deze kale wereld onder de herrie van de a6.

  reageer
 • Casteleyn

   

  Welke herrie piet? Beetje jaloers??

 • Henny

   

  Vrij kale boel, kom over vijf nog eens terug.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert