Opnieuw zoektocht op Ketelmeer naar lichaam Kramer

NOORDOOSTPOLDER
Op het water rond de Ketelbrug is dinsdagavond opnieuw tevergeefs gezocht naar de vermiste Ruben Kramer uit Dronten. Dat gebeurde door de politie, de KNRM Urk en de Stichting Opsporings Apparatuur Drenkelingen (SOAD). Rond 20:00 uur is de zoektocht gestaakt. 

De 25-jarige Kramer wordt al anderhalve week vermist. Zijn auto werd zondag 19 maart gevonden in de buurt van de Ketelbrug.

Ook de afgelopen dagen is op het Ketelmeer gezocht naar het lichaam van Kramer. Maandag is daarbij een helikopter met zoeklicht ingezet. De zoekactie van dinsdagavond gebeurde aan de hand sonarbeelden. Op basis daarvan is bepaald op welke plekken nog nader gezocht moest worden. Woensdag wordt er niet verder gezocht op het water. Wel blijft de politie de omgeving in de gaten houden.

 

reacties (6)

 • Barbara

   

  Uit respect voor familie is het dan niet stukken hebbelijker deze doorlopende informatie te beperken tot direct betrokkenen?

  reageer
 • Monica

   

  Afschuwelijk voor de familie... ik hoop dat hij snel gevonden wordt. Onzekerheid is moordend!

  reageer
 • Bezorgd

   

  Er staat daar een sterke stroming. Kijk waar de stroming naar toe gaat en zoek daar. Jaren geleden man verdronken daar werd gevonden bij ketelhaven.

  reageer
 • Veldwachter Zwart

   

  Ze zijn er wel heel zeker van dat hij daar moet liggen, ze zoeken al dagen zonder resultaat helaas.. Misschien moeten ze verder kijken dan alleen het ketelmeer

  reageer
 • De ingenieur

   

  Dat schreef ik ook al maar dat mag schijnbaar niet. De IJssel spoelt het Ketelmeer toch iedere dag flink door. Tenzij iets vast ligt belandt het in een paar dagen bij Stavoren.

 • Stef vd Heuvel

   

  Sterkte voor de familie. Deze onzekerheid moet verschrikkelijk zijn. Hopelijk komt daar snel een einde aan.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dronten

   

  Het is afwachten maar ik hoop dat er eindelijk duidelijkheid komt waar hij is. Ik weet uit ervaring wat het is als iemand lange tijd weg is. Naast onzekerheid is er veel onrust. Niet alleen vanuit de omgeving maar ook lichamelijk en mentaal. Dankzij een super belangrijke begeleiding en steun van de politie hebben wij diverse keren onze verhaal kunnen vertellen en kregen we steun uit verschillende hoeken. De politie en andere teams doen er alles aan om iemand te vinden. Laat ik hopen dat Ruben snel gevonden wordt!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert