Bijeenkomst over veilig sporten in Flevoland

DRONTEN
Sportservice Flevoland geeft woensdagavond in de Meerpaal in Dronten voorlichting over sporten. De bijeenkomst is voor iedereen die met sporten te maken heeft, zoals trainers, bestuurders en ouders.

Tijdens de avond is er speciale aandacht voor ouders die langs de kant van het veld staan. Die gaan geregeld vocaal nog eens het boekje te buiten, zegt Tom Sloetjes, projectleider van Sportservice Flevoland. Het gevloek en gefoeter komt de sfeer volgens hem niet ten goede. Tijdens de bijeenkomst is er een acteur aanwezig die situaties naspeelt.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 20.00 uur. Tot nu toe hebben vijftien mensen zich aangemeld.

reacties (1)

 • jeroen

   

  Een bijeenkomst van een half uurtje??? Dat moet een fout in de tekst zijn! Enne is het alleen bestemd voor mensen uit Dronten of ook uit andere plaatsen in Flevoland? Beetje meer duidelijkheid in de tekst helpt misschien om het deelnemer aantal hoger dan 15 te krijgen!

  reageer
 • Flevoburger

   

  Je zou natuurlijk ook zelf het initiatief kunnen nemen om dat op te zoeken. Een simpele google actie levert de volgende resultaten op: er zijn dus meerdere bijeenkomsten , voor ouders, voor bestuurders van verenigingen en 2 bijeenkomsten voor trainers. Voor de ouders duurt van 1930 tot 2100 en de rest van 1900 tot 2200. Gewoon even naar de site van sportflevo.nl ......

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert