Gemeente gaat op pad met mobiel stadskantoor

LELYSTAD
De gemeente Lelystad gaat vanaf volgende maand met een mobiel stadskantoor op pad. Met het verplaatsbare kantoor wil de gemeente met inwoners in gesprek komen.

De gemeente kiest elke maand een nieuw thema waarover zij met de Lelystedelingen van gedachten wil wisselen. In april wordt het thema veiligheid. Lelystad wil graag weten of inwoners zich herkennen in de veiligheidsthema’s, of dat zij zaken missen. Er kan worden gesproken met iemand van de gemeente, maar ook met een wijkagent, de ideeënmakelaar of bewonersconsulent of een brandweerman.

Het mobiele stadskantoor staat op zaterdag 8, 15, 22 en 29 april op verschillende plekken in de stad. In mei en juni wordt het mobiele stadskantoor ingezet voor het gesprek over het thema begroting, oftewel het geld van Lelystad.

reacties (5)

 • Herman

   

  Misschien moet de gemeente een ambtenaar eens de opdracht geven te lezen wat er hier onder de berichten getikt wordt. Dan rollen er genoeg ideeen uit de bus denk ik. Maar ja, zouden ze daar naar luisteren dan?

  reageer
 • Barbara

   

  Weggegooid geld. Alweer.

  reageer
 • Willy

   

  Goede zaak. Maar laten jullie de linkse rakkers thuis. Dan komt het goed

  reageer
 • Lelystedeling Lelystad-haven

   

  Tellen wij in Lelystad-haven weer niet mee omdat wij, nog steeds, geen winkelcentrum hebben. Puur slecht.

  reageer
 • Anno1978

   

  Ach wat zielig

 • frits

   

  Dus daar is wel geld voor? Gaat de wethouder van financiën nu echt luisteren? Of ligt er toch al een lijst met de standpunten van het college voor de kadernota op het stadhuis?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert