Business Challenge: 70.000 euro voor Opkikker

ALMERE
De Business Challenge Almere heeft dit jaar ruim 70.000 euro voor de stichting Opkikker opgeleverd. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

Afgelopen donderdag reden 35 teams in bijzondere auto's naar het Deense Aalborg en terug om geld in te zamelen. De 70 deelnemers hebben zich laten sponsoren.

Het initiatief is afkomstig van een aantal Almeerse ondernemers die de Opkikker willen ondersteunen. De stichting biedt jaarlijks zo'n 2000 gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke dag.

Zaterdagavond kwam de stoet auto's terug op de Grote Markt in Almere en werd de opbrengst bekend gemaakt.


reacties (5)

 • Joop

   

  Ook al vind ik de meeste van deze "ondernemers" erg vervelend en willen ze ook vooral zelf in beeld, toch vind ik dit een top opbrengst voor de goede zaak. Petje af.

  reageer
 • Ed Molenaar

   

  Prima! Beetje rondtoeren, netwerken en dan ook nog eens geld voor een goed doel. Win, win, win.547

  reageer
 • Ed

   

  Op die tesla alleen zit al meer dan 70.000 euro belastingvoordeel. "Iets" te hoog applaus-voor-jezelf-gehalte naar mijn smaak.

  reageer
 • Ed

   

  Op die tesla alleen zit al meer dan 70.000 euro belastingvoordeel. En dan laten ze zich ook nog sponsoren. Is het "goede doel" hier wel het werkelijke doel?

  reageer
 • Jan

   

  Hoe dan? Mia vamil heeft betrekking op een bedrag tot 50000 euro, houd in 35000 nette, waar komt de redt vandaan? En dat is even wat anders dan die leaseflikkers die alleen op de bijtelling letten. Niet voor niets worden er nu geen phev's meer nieuw op naam gezet...

 • Jaanchi

   

  Het zondagmorgen, een stralend mooie dag en ja, de eerste azijnpisser is weer wakker. Wees eens blij voor de kinderen waarvoor dit is georganiseerd. Daar gaat het tenslotte om. Prettige dag verder.

 • Leny

   

  Fantastisch. Wat een mooie opbrengst. Wij danken jullie wie hier aan mee heeft gewerkt. Klasse hoor.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert