SP houdt eigen peiling over Stadshart Emmeloord

NOORDOOSTPOLDER
De SP in Noordoostpolder gaat onderzoeken hoe Emmeloorders het stadshart in de toekomst ingericht willen zien.

De partij doet dat aanstaande zaterdag, wanneer de gemeente in een zogenoemd stadscafé aan de Lange Nering drie verschillende toekomstplannen voor Emmeloord centrum presenteert. De SP gaat inwoners dan voor de deur naar hun voorkeur vragen. Ook kan er via internet gestemd worden.

De SP denkt dat de gemeente niet genoeg rekening met de wensen van de inwoners heeft gehouden. Zo zou in twee van de drie plannen voor het centrum toch weer een supermarkt op De Deel komen, terwijl de bevolking daar eerder niet voor gekozen heeft.

De partij vindt daarom dat inwoners opnieuw de kans moeten krijgen om te kiezen. Inwoners worden opgeroepen hiervoor zaterdag massaal naar het stadscafé aan de Lange Nering 38 te komen.

 

reacties (5)

 • Arnold

   

  Onvoorstelbaar. De SP blijft op allerlei manieren obstructie plegen. Zo gebeurd er nooit wat. Tjitske Hoekstra en haar schoothondje blijft maar stoken en drammen. Bah wat contraproductief allemaal.

  reageer
 • stop

   

  Laten we nu na zoveel jaren eindelijk eens gaan bouwen in plaats van steeds maar weer problemen te zoeken. We zijn meesters in het bedenken van problemen, doch naar oplossingen zoeken ho maar..... 20 jaar etteren is nu toch wel eens genoeg.

  reageer
 • G.S.

   

  Makkelijk om de hetebrij te dansen.Bizarre is dat de gevestigde partijen in het college stelselmatig een tweede agenda voeren die juist vragen op roepen.Open en transparant voor iedereen is het motto van de SP die nog maar een paar jaar in de raad zit zoals ik begrijp. Het is verdraait merkwaardig dat enkele ondernemers zich aardig hebben ingenesteld in dit z.g.n. Open plan procces . Daar kun je je vraag tekens bij stellen.

 • Pieter

   

  Nog eens een keer een inspraakronde ?????? Hoe vaak en hoe lang moet er over dat centrum worden gekletst en geouwehoerd. We zijn inmiddels tien jaar verder en er is nog niet een steen gemetseld. Toon eens een keer ballen en hak knopen door. Daar is een gemeentebestuur voor. Heb je dat lef niet, sodemieter dan op. Dan hoor je daar niet te zitten!

  reageer
 • hoe moet ik dat zien. een exit-poll?

  reageer
 • Willem

   

  Er ligt een democratisch besluit om de wil van de inwoners te respecteren (geen supermarkt jn hef Julianapark of rondom de Deel). Het CDA heeft lak aan democratische besluiten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert