Meisje volledig hersteld na ongeval in speeltoestel

ALMERE
Het meisje van vier dat anderhalve week geleden in de Noorderplassen in Almere ernstig gewond raakte in een speeltoestel, is volledig hersteld. Dat laat de politie weten op Facebook. 

Het meisje was met een vriendinnetje aan het spelen maar raakte verstrikt. Drie vrouwen zagen dat er iets mis was en hebben het meisje uit haar benarde positie bevrijd.

Maandag werden de vrouwen op het politiebureau bedankt door het slachtoffer en haar vriendinnetje met een bosje bloemen. 

 

reacties (3)

 • John

   

  'Drie weken vol stress'? Op welk nieuwsfeit reageert u? Dit voorval vond plaats op 23 maart, wat zoals OF ook meldt hierboven, anderhalve week geleden is.

  reageer
 • daniela van den berg

   

  24 maart dus

 • Karel

   

  Al het geld voor onderhoud gaat maar naar één ding: de FLOPriade. Veel mensen willen dit niet zien, maar deze gevaarlijke situatie bij speeltoestellen is een goed voorbeeld van de verkeerde bezuinigingen terwijl voor de FLOPriade niets te gek is.

  reageer
 • Truus

   

  Zo blij voor de familie .Drie weken vol stress.wij zitten nog steeds te wachten wat de gemeente doet.met ons speeltoestel..Op Kempenaar 29 03 die staan nog steeds tussen gevaarlijke hekken..En met dit mooie weer zitten de kinderen er tussen te spelen..Dus hier is ook nog steeds niets gebeurd.met het opknappen hier van.. Wachten tot er wat gebeurt?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert