Extra stadscafé om mee te denken over De Deel

EMMELOORD
Inwoners van Noordoostpolder die graag willen meepraten over de herinrichting van De Deel in Emmeloord, kunnen ook op 12 april in het stadscafé in 't Voorhuys terecht. Aanvankelijk kon dat alleen komende zaterdag, maar naar verwachting wordt het dan zo druk dat er een tweede bijeenkomst nodig is.

Bezoekers van het café kunnen zaterdag en woensdag meedenken over drie voorstellen voor het centrum. De reacties worden dan verwerkt in een voorkeursvariant, die opnieuw wordt besproken in een stadscafé. Daarna neemt de gemeenteraad een besluit. 

Het doel is om volgend jaar van start te gaan met de herinrichting van De Deel. 

reacties (3)

 • G.

   

  Klinkt niet fijn beste Johan want hier is sprake van opportunistisch gedrag.Of te wel deze wethouder past zijn gedrag aan als cameleon. Met het snobistische functioneren probeert men de realiteit van een openplanproces gestalte te geven.Door zo de burger te bespelen dat er zogenaamd gekozen mag worden terwijl er van alles achter de coulissen afspeelde geeft aan dat er hals overkop een tweede café dag georakeld wordt.Het meest kwetsende is dat de burger als rode lijn in dit debacle als tweederangsburgers gebruikt worden en te gelijk als azijnzeikers door dit pedante college neer gezet worden. Tot slot ,kom massaal en keur dit gedrag af?

  reageer
 • Johan

   

  Willem... Ik heb die wethouder dus helemaal niks horen zeggen. Gezien je andere bijdragen hier ben je of complotdenker of chronisch ontevreden. Als je lef hebt kom je gewoon naar die bijeenkomsten of schrijf je een mail naar de gemeente. Dan ben je op tijd want als ik jou begrijp maak jij je keus pas over een maand of tien. Ik kies liever binnen tien dagen tijdens zo'n bijeenkomst en dat regelt die wethouder dus wel even, ook voor jou.

  reageer
 • Willem

   

  Wethouder Suelmann eist van de gemeenteraad een supermarkt in het park. Dus u heeft geen van beide dagen iets te willen. Bij de gemeenteraadsverkiezing in maart 2018 kunt u wethouder Suelmann (CDA) van mening doen veranderen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert