Rotonde bij Roggebotsluis dit weekend dicht

DRONTEN
De rotonde voor de brug over de Roggebotsluis richting Kampen wordt vanaf vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur afgesloten voor autoverkeer.

De rotonde krijgt een nieuwe laag asfalt. De werkzaamheden zouden eerst in november 2016 plaatsvinden maar werden toen uitgesteld vanwege het weer. Ook afgelopen maand werden de werkzaamheden uitgesteld vanwege regen.

Verkeer over de Hanzeweg vanuit Dronten wordt omgeleid via Elburg. Fietsers kunnen wel gebruik maken van de brug. 

reacties (2)

 • Hans

   

  En het verkeer gaat in zo'n weekend bij Elburg de brug over en door het dorpje Noordeinde knallen. Wel een beetje pittig doorrijden zodat men toch op tijd thuis is... Sowieso de laatste jaren al een stuk drukker vanwege files bij de Roggebot, maar afgelopen weekend was het oppassen met op de weg lopen/fietsen (Noordeinde kent geen fietspad/stoep in de kern). Straks een mooie bypass brug en een Reeve dorp en men weet helemaal de highway to Noordeinde te vinden... tijd voor een uitsluiting voor alleen bestemmingsverkeer.

  reageer
 • Jan

   

  Lekker nieuw asfalt en even later de rontondes verplaatsen richting Dronten weer een boel geld verspilling

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  Bent u niet boos over het nodeloos uitstellen? Stuurlui aan de wal weten het altijd beter.

 • De ingenieur

   

  Daar is al rekening mee gehouden. Voorts is het asfalt ook niet zo moeilijk op te breken of duur. Altijd wachten tot je kan combineren leidt tot gevaarlijke situaties.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert