"Het probleem zit bij vrouwen tussen de oren"

NAGELE • Vr 7 april 2017 | 14:53 • Vrijdag 7 april 2017 | 14:53
Vrouwen kunnen dit weekend op camperplaats Afslag Nagele rijles krijgen in hun eigen camper. Echtparen gaan vaak samen met hun camper op pad, maar de man rijdt.

Rij-instructeur en organisator van het speciale camperweekend Tineke de Ruijter probeert vrouwen tijdens de lessen zelfvertrouwen te geven om het gevaarte te besturen. "Het is bijna altijd een angst die tussen de oren zit bij vrouwen. Want ze kunnen goed auto rijden, maar ze denken dat ze een groter voertuig niet kunnen besturen. Als blijkt dat het helemaal niet echt moeilijk is, dan is de angst weg en nemen de vrouwen het stuur over."

Tijdens het camperweekend worden ook nog andere dingen gedaan, ter ontspanning. De vrouwen die de speciale rijlessen al hebben gevolgd zijn erg positief. "Het was heel erg leuk en ik ben nu niet meer bang om schade te rijden aan onze camper. De tips van Tineke de Ruijter hebben me echt geholpen", aldus een van de deelnemers.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel