'Nieuwe locatie camping Waterhout voelt goed'

ALMERE
Camping Waterhout is deze week begonnen aan het laatste seizoen bij het Almeerse Weerwater. De camping moet noodgedwongen verhuizen vanwege de Floriade in 2022.

Omroep Flevoland was daarom de hele week op de camping. Eigenaresse Tineke Fokkens vertelt vrijdag over de geplande toekomstige locatie; Schateiland bij de Noorderplassen.

Fokkens is blij met deze nieuwe plek vanwege de ligging bij het natuurgebied. Maar ze vertelt ook dat er momenten zijn geweest waarop ze niet blij was met de situatie.

 

reacties (5)

 • Steven Stedenwijker

   

  Eerst maar zien dat je er feitelijk aan de gang mag en dat alles open is. Dwarsliggers genoeg daar. ONdertussen de de oude boel niet verlaten. Nu die Haddock nog weg werken.

  reageer
 • Karel

   

  Nee, en misschien komt dat er wel nooit van? De omwonenden zijn sterk tegen en organiseren zich!

  reageer
 • Johan.

   

  Is het al beklonken dan?

  reageer
 • Boels

   

  De kortste afstand tussen het zuidpunt van het eiland en bewoning aan de Noorderplassenweg is volgens Google Earth 730 meter. Dat lijkt mij toch voldoende afstand. Als het om 100 meter hoge windturbines zou gaan ....

  reageer
 • Gina

   

  En hoe zit het met de omwonenden? Zijn die er ook blij mee? De camping moet wat, dat begrijp ik, en zij zijn ook de dupe van het egoïsme van een groot aantal eigenwijze ambtenaren, maar nu worden er nog meer mensen meegesleurd in dit Floriade debacle.

  reageer
 • Hannes

   

  Als men nu ook het egoïstische gedachtengoed van de onzekere financiële Floriade/woonwijk op het zo kwetsbare locatie laat varen! En redden wat er te redden valt; En dan met velen prachtige culturele mogelijkheden in alle bescheidenheid, het karakter en het Rondje Weerwater, voor de toekomst van Almere te bewaren!!"

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert