Drukte van belang bij presentatie centrumplannen

EMMELOORD
Een paar honderd inwoners van Noordoostpolder hebben zich zaterdag laten informeren over plannen die gemaakt zijn voor het centrum van Emmeloord.  

Al jarenlang wordt gesproken over wat er moet gebeuren met onder meer het centrale plein De Deel. Tot zeven uur zaterdagavond kunnen inwoners tijdens het zogenoemde stadscafé in de Lange Nering hun mening geven over drie voorstellen. De reacties worden verwerkt in een voorkeursvariant, die later opnieuw wordt besproken. Daarna neemt de gemeenteraad een besluit.

Ook woensdag wordt er nog een stadscafé gehouden, dan in 't Voorhuys in Emmeloord. 

reacties (3)

 • Polderaar

   

  Klasse! Goed om openheid te geven van de plannen. Nu politiek lef om flink door te pakken!!

  reageer
 • Roel

   

  Zelf geen Emmeloorder maar ik kom er regelmatig winkelen. Behoorlijk winkelaanbod, gratis ruim parkeren, prachtig centraal evenemententerrein en het beste grandcafé van Nederland. Waarom laten jullie het niet gewoon zoals het is? Jullie beseffen niet hoe rijk jullie zijn.

  reageer
 • jacob

   

  Inderdaad Roel. En om deze rijkdom te ervaren gewoon even naar het centrum van Zeewolde gaan. Vergeet daarbij niet het gezellige evenemententerrein, ook wel liefkozend "Vondelpark" genoemd.

 • Hallo

   

  Het lijkt alleen nergens op, dat plein en die lekke toren. Ik snap wel dat men wat anders wil.

 • CJW

   

  Goede gelegenheid om alles een te horen en te bekijken. Bijna te weinig tafels vanwege de enorme belangstelling! Uitleg door de architect was prima. Aanrader voor wie ons stadshart na aan het hart ligt!

  reageer
 • jacob

   

  Nu nog naar Zwitsers model de inwoners laten beslissen of zij hun centrum veranderd willen zien en op welke wijze, dan heb je zo maar democratie.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert