Verkiezingsborden blijven jaartje staan

LELYSTAD
De grote borden die in Lelystad zijn neergezet voor de Tweede Kamerverkiezingen blijven komend jaar staan.

In plaats van posters van politieke partijen komen er teksten en foto’s van City Marketing op te staan. Daarmee wordt de stad gepromoot. Het gaat om slogans die al langer worden gebruikt in het kader van de campagne ‘Lelystad geeft lucht’.

Het plan om de borden langer te laten staan is bedacht omdat ze begin volgend jaar alweer nodig zijn. In maart vinden namelijk de gemeenteraadsverkiezingen plaats.

Door ze tijdelijk te gebruiken om de stad te promoten hoeven ze niet afgebroken en weer opgebouwd te worden.

reacties (7)

 • lelystedeling

   

  Heeft City Marketing wel een omgevingsvergunning aangevraagd voor deze borden en wat is de huurprijs van deze borden.

  reageer
 • Jan

   

  Ik ga dus een dik jaar lang tegen de achterkant van deze wanstaltige platen aankijken. Ben hier beslist niet blij mee, verzoek aan de gemeente om in de woonwijken en het centrum deze borden wel weg te halen

  reageer
 • Jeroen

   

  Dat hele gedoe met de die verkiezingsposters is echt totale onzin tegenwoordig en ziet er werkelijk waar niet uit. Maar deze spandoeken erop klappen is nou ook niet direct de meest sjieke oplossing. En absoluut niet goedkoper dan weghalen en volgt jaar weer neerzetten. En als de gemeente aangeeft dat dat wel zo is dan wil ik graag weten wie de borden erin zet en voor welke prijs ze dat doen.

  reageer
 • Piet

   

  Misschien is dit voor veel mensen ook wel een verrassende tekst: Oostvaardersplassen en Oostvaardersland vallen volledig binnen de gemeente Lelystad.

  reageer
 • Jantje

   

  De tijdelijke reclame voor Lelystad ziet er wel mooi uit en het scheelt afbreken en weer opnieuw opbouwen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • The Harm

   

  Weg met die borden! Er is al veel te veel reclame overal! Dit is horizonvervuiling!

  reageer
 • AV

   

  Is er wel vergunning aangevraagd waar je tegen kan protesteren?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert