Lelystedeling opgepakt na aanrijden kinderwagen

LELYSTAD
Een 18-jarige man uit Lelystad is woensdag aangehouden nadat hij een wandelwagen met daarin een baby van negen maanden had aangereden. Het ongeluk gebeurde in de wijk Holtenbroek in Zwolle. Volgens de politie liep de baby meerdere verwondingen op. 

Rond tien uur 's ochtends reed de man op de Obrechtstraat toen hij door onbekende oorzaak met zijn auto op het trottoir terecht kwam. Daar liep op dat moment een 30-jarige vrouw uit Zwolle met haar kind in de wagen en een hond. Het is niet bekend hoe het nu met de baby gaat. De moeder raakte niet gewond.

De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan op de plaats van het ongeluk. De komende dagen zullen volgens een woordvoerder nog meerdere getuigen worden gehoord. Ook zal de auto van de Lelystedeling technisch worden onderzocht. Daarbij zal bijvoorbeeld worden bekeken of de remmen goed werkten.

reacties (3)

 • Astrid Nijntje

   

  mijn schoondochter had haar rijbewijs en eigen auto met 18 jaar en 1 week. Toen ze 17 jaar was reed ze door rood in Den Haag helemaal per ongeluk niet verwijtbaar. Voel mij maar aan. Al die rijbewijzen voor super jong volwassenen en daar gaan we heus wel gevolgen van zien. Het is COOL om al heel snel je rijbewijs te halen. Het is niet zo cool om je studie lening al voldaan te hebben.

  reageer
 • Pieter

   

  Het zal gerust wel iets in die trend zijn geweest. Iets anders kan ik niet verzinnen. De weg is breed genoeg.

  reageer
 • Albert

   

  Gevalletje telefoon?

  reageer
 • Jos '56

   

  Gevalletje van wat maar roepen voordat er feiten bekend zijn ?? :-(

 • Tuuk

   

  Niet te vroeg oordelen!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert