Ongeval op A6 in noordelijke richting

SWIFTERBANT
Verkeer op de A6 tussen Lelystad en de Ketelbrug moest vrijdagmiddag rekening houden met zo'n half uur vertraging door een ongeval. De rechterrijstrook was afgesloten na een aanrijding.

Op de rijbaan in noordelijke richting waren meerdere auto's op elkaar gebotst.

Er is niemand gewond geraakt. 

 

reacties (2)

 • Rob

   

  Ik ben er echt zo klaar mee om telkens in de file te staan omdat iemand zich niet aan de regels houdt en/of niet op zit te letten. Men blijft het maar "ongelukken" noemen maar dat zijn het bijna nooit. Het is zelden een klapband of een overstekend paard of iets dergelijks. Bijna altijd bewust menselijk handelen of nalaten.

  reageer
 • Antje Ha

   

  Hoezo bewust handelen? Men stuurt aan op een ongeluk?

 • Dick

   

  Nee Rob, het is geen bewust handelen. Mensen zitten tegenwoordig zeer "onbewust" achter het stuur. En dan wordt de schuld altijd gezocht in mensen die harder dan de toegestane snelheid rijden. Maar het zijn juist die sukkelaars die met 100-110 vooral in gedachten verzonken zich op de Nederlandse wegen voortbewegen. Waarom? Omdat ze met van alles en nog wat bezig zijn maar vergeten dat ze met autorijden bezig zijn. Ook jij en ik lopen het gevaar van afleiding door van alles en nog wat. Ik probeer zo bewust mogelijk auto te rijden maar heb soms ook een momentje oeps.

 • Steven Stedenwijk

   

  Eenvoudiger rechtdoor rijden dan daar is het toch zelden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert