Vrijmarkten vroeg begonnen

ALMERE
Op verschillende plekken in de provincie zijn de vrijmarkten vroeg begonnen. In het stadshart van Lelystad rolden sommige bewoners 's ochtends hun kleedjes al uit. 

Officieel mogen de vrijmarkten in Almere pas vanaf 17.00 uur van start gaan maar door grote drukte was de vrijmarkt in Almere Buiten rond 14.00 uur al in volle gang. De gemeente deed nog pogingen om mensen weg te sturen, maar dat haalde weinig uit.


reacties (2)

 • Joosje schilder

   

  Aller eerst een prachtige overkapping , die gaat op m8jn verlanglijstje! Wat betreft de vrijmarkt vind ik persoonlijk de lol is er af omdat niemand zich kan beheersen , Tot 8 jaar geleden mocht je pas van af s' nachts na bep uur en op koningine dag! Er moet beter gehandhaafd worden klaar wie is nu de baas Onze burgemeester moet harder optreden tegen zijn dienders. Niet dat ik daar zo'n hoge pet van heb! Fietsen stelen loont en wordt beloond, ik weet wie de dader is de winkel manager ook daar mag ene B , niet naar binnen, hij denkt dat alles mag net zo als zo veel van asociale gasten. Blijf met je vingers van een ander af of ga werken , maar hoe laag ben je om een aangepaste fiets te jatten begrijp die moeder ook niet zal haar scootmobiel eens ontvreemden55

  reageer
 • simone

   

  Echt belachelijk. Dat ze vanavond al staan okay, maar nu al. Straks gaan ze er al een week van tevoren staan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert