Dronken bestuurder met auto in sloot naast A6

FLEVOLAND
Een dronken automobilist heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de politie in Lelystad en Almere flink bezig gehouden. De man was met zijn auto naast de A6 in de sloot beland en belde voor hulp, maar gaf de verkeerde locatie door. 

Volgens de politie zei de bestuurder aanvankelijk dat het ongeluk in de buurt van Lelystad was gebeurd. De politie ging op zoek naar de man, maar kon hem niet vinden. Uiteindelijk bleek hij in Almere te zijn. 

De automobilist was niet gewond en kon zelf uit de auto klimmen. Hij moest wel mee naar het bureau voor een alcoholtest. Daar bleek hij zoveel drank op te hebben, dat hij zijn rijbewijs moest inleveren. Verkeer op de A6 moest korte tijd omrijden, omdat het nog een flinke klus bleek om de auto uit de sloot te krijgen.

reacties (4)

 • Kees

   

  Ook dit kan in Almere. .

  reageer
 • almeertje

   

  Het is van de zotte dat een dronken tor achter het stuur kruipt. Gelukkig zijn er Door de dronken tor geen ongelukken gebeurd.

  reageer
 • Piet

   

  Rijbewijs nooit meer terug geven en alle kosten op de bezopen bestuurder verhalen. Gelukkig is niet een andere weggebruiker hierbij betrokken geweest.

  reageer
 • Evros

   

  Rijbewijs voorgoed in leveren en alle geleverde diensten op die dronken tor verhalen ! Je bent een echte minkukel als je zulke dingen doet ! Moet een ander ook nog omrijden voor zo'n idioot !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert