Overdekte speelparadijzen populair in meivakantie

FLEVOLAND
Indoor speeltuinen doen goede zaken tijdens de meivakantie. Gezinnen met kinderen kiezen vanwege het koude weer vooral voor overdekte attracties. Speelparadijs Ballorig in Lelystad zag de bezoekersaantallen met meer dan 50% stijgen ten opzichte van de meivakantie vorig jaar. Ook Avontura Dronten mag zich verheugen in grote publieke belangstelling.
 
Ook de Orchideeënhoeve in Luttelgeest is populair. Het kassencomplex met vlindertuin en orchideeën trekt deze meivakantie 15% meer bezoekers. Al komt dat waarschijnlijk niet alleen door het slechte weer maar ook door het nieuwe Jungletheater.

Het Pit Veiligheidsmuseum in Almere en het Aviodrome in Lelystad hebben ook een goede meivakantie. Al zien ze weinig verschil met vorig jaar. Bij het Pit museum zijn ze vooral benieuwd wat het weer volgende week doet. "Op dit moment profiteren we nog van het koude weer net als vorig jaar in de meivakantie".

Bij het Aviodrome maakt het weinig uit wat voor weer het is. "Ook als het twintig graden is en de zon schijnt, is het altijd gezellig druk", legt de woordvoerder uit. Al verandert het type bezoekers dat naar het luchtvaartpark komt dan wel. "Vaak weten de buitenlandse toeristen ons dan weer beter te vinden." 

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert