Restanten rommelmarkt massaal naar kringloop

FLEVOLAND
De kringloopwinkels in Flevoland hebben het vrijdag druk. Spullen die niet zijn verkocht op de vrijmarkt worden massaal langs gebracht. Dat blijkt uit een rondgang van Omroep Flevoland.

Bij It's Kringloop in Dronten is het het drukst. Daar kwam in de ochtend al tien keer zoveel binnen als normaal. Ook in Emmeloord is het druk. Nog voordat de winkel open ging waren er al spullen voor de deur neergezet. Volgens Bram Boer, die de spullen in Emmeloord inneemt, zitten er nog mooie spullen tussen. Het wordt ook gebracht door mensen die op het laatste moment besloten om niet op de markt te staan.

Op Urk is het niet druk bij de kringloop want daar vindt de vrijmarkt pas zaterdagochtend plaats.

reacties (4)

 • Jay

   

  Onvoorstelbaar dat mensen het samen gezellig willen hebben op zo'n vrijmarkt, en vervolgens hun onverkochte rotzooi ijskoud laten staan onder het mom van 'dat ruimt een ander maar fijn op. Die mensen wens je toch een containertje vol rotzooi in hun eigen tuintje toe.

  reageer
 • Sn

   

  Of zoals in Dronten na afloop je onverkochte meuk gewoon laten staan. En dat was niet bij 1 kleedje het geval maar zag je door het centrum heen.

  reageer
 • Joep meloen

   

  Heb je er last van?

  reageer
 • Waarom moeten ze het op nu weer anders doen dan elders in de provincie.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert