Vrouw in water door misdrijf omgekomen

BIDDINGHUIZEN
Het lichaam dat zondag in het Veluwemeer bij Biddinghuizen werd gevonden is van een vrouw. Zij is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Dat heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Een voorbijganger zag het lichaam zondagochtend rond 10:30 uur in het water bij de Harderdijk liggen. Hij waarschuwde de politie, waarna de hulpdiensten het slachtoffer uit het water haalden. 

Het onderzoek naar haar identiteit en de doodsoorzaak wordt nog voortgezet. De politie is ook nog op zoek naar getuigen die de afgelopen dagen iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het Veluwemeer.

reacties (3)

 • NP

   

  Erg benieuwd of de Politie transparant is over het onderzoek als blijkt dat het slachtoffer/dader uit het AZC komen. Als we niks meer horen weten we genoeg.

  reageer
 • Almeerder

   

  Misschien in verband onderzoek verteld de politie niets. Toevallig ken ik deze overleden persoon en heb hier geen woorden voor ben er gewoon kapot van. Mijn medeleven gaat ook uit naar de familie r.i.p

 • Drontenaar

   

  Wellicht dat hier mensen meelezen die hier langs gekomen zijn voor/tijdens het delict en nog dashcambeelden hebben die belangrijke informatie kunnen bevatten! Er rijden tegenwoordig best veel met zo'n camera in de auto.

  reageer
 • Jurrien

   

  Dat de politie op zoek is naar getuigen klopt niet. Om 09.30 gebeld met 09008844. Die lui wisten niet eens dat er een lijk gevonden was. Mijn telefoonnummer achter gelaten. Ze zouden het uitzoeken en ik zou worden teruggebeld. Dus niet. OM 10.15 een tweede poging gewaagd. NU gevraagd om door te verbinden met het bureau, waarvan ik dacht dat het de zaak in behandeling had. Na 5 minuten maar zelf de verbinding verbroken. Er werd niet opgenomen. Om 11.30 een derde poging gewaagd. Na lang zeuren eindelijk iemand aan de telefoon, die na enige ruggespraak, tot de ontdekking kwam, dat dit bureau de zaak niet behandelde. Weer telefoonnummer achtergelaten, want ik zou zo snel mogelijk worden teruggebeld. Het nu 12.35 uur en nog niet een geïnteresseerde politieagent aan de telefoon gehad. Het verwonderd mij echt niets meer, dat de Nederlandse politie zo vreselijk weinig misdaden oplost. IK ga in ieder geval geen vierde poging doen!

  reageer
 • Stan

   

  Politie Almere bellen denk dat die wat meer kunnen helpen miss. Slachtoffer komt immers uit Almereo

 • MF

   

  Beste JurrienToch denk ik dat je het beter nog een poging kan geven en ik hoop dan ook heel erg dat je mee leest hier. Je kan via de Facebook pagina van de politie Dronten een privé bericht sturen. Hier wordt zeker weten op gereageerd want het betreft hun regio en ik weet zeker dat je dan gebeld gaat worden. Dus denk aan de familie van het slachtoffer en zet je trots opzij om toch nog een keer contact op te nemen met de politie want je informatie kan maar zo heel erg belangrijk zijn! als je via Facebook Twitter of Instagram zoekt op politie Dronten dan vind je ze zeker!

 • hubba bubba

   

  Jurrien, Je belde met een service nummer van de politie(09008844). Zij luisteren niet mee met wat er op straat gebeurt. Zij hebben geen mobilofoon om met de straatagentjes mee te luisteren. Jij hebt geen politie man/vrouw aan de lijn gehad maar een burgermedewerker. Misschien had je idd gewoon 112 moeten bellen.

 • Frank

   

  Wellicht had je beter 112 kunnen bellen. Maar idd een vage bedoening,er was via p2000 een melding dat er gereanimeerd moest worden. Dat moment reden wij net langs en lag de dame in kwestie nog half in het water. Van reanimatie is lijkt 'mij' niet eens sprake geweest

 • Almeertje.

   

  Ik zou nog wel een poging maken. Voor de nabestaanden. Het is wel vreselijk slecht. Dat je niet gelijk iemand krijgt. En ook nog niet eens word teruggebeld.

 • ght

   

  Dat is wel heel erg... Maar het verbaast me ook niet want zo werkt het inderdaad vaak. Ik hoop dat je de gouden tip hebt.

 • Jeroen

   

  Ik zou zeker een vierde, vijfde, zesde desnoods zevende poging ondernemen. Al is het alleen maar om de nabestaanden daarmee te helpen. Die hebben het grootste verdriet.

 • Ron

   

  Allemachtig wat slecht. Ik zou een klacht indienen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert