Lowlands verandert terrein ingrijpend

BIDDINGHUIZEN
Het Lowlands festival in Biddinghuizen gaat het terrein heel anders inrichten dan in voorgaande jaren. Het festival grijpt de 25e verjaardag aan om de boel eens flink op te schudden.

Er komen bijvoorbeeld nieuwe, grotere Alpha- en Bravotenten voor de concerten, er komt een dam rond het meer Lake Lowlands en een rustige chillplek met een sauna. Kamperen kan vanaf dit jaar ook dichter bij het festivalterrein.

Ook komt er een nieuwe ingang. Wie door de polsbandjestent is, is ook echt binnen en loopt vanaf de campings makkelijk en snel het festivalterrein op. Verder komt er een speciaal 24-uursgebied, waar je dag en nacht terecht kunt voor een hapje, drankje en muziek tot in de ochtend.

Lowlands is dit jaar op 18, 19 en 20 augustus.
 

reacties (1)

 • Piet

   

  He hoe kan dat nou? Mojo zegt al twee jaar dat het tegenvallende bezoekersaantal absoluut niet komt door het oubollig festival en nu gaan ze toch veranderen? Heeft mojo nu twee jaar lopen liegen?

  reageer
 • Sonja

   

  Wat je zegt klopt sowieso al niet, twee jaar geleden zijn er ook al grote veranderingen doorgevoerd, nieuwe hoofdsponsor, nieuwe aankleding en veel meer zitplekken. Ook is in de loop der jaren de muziek enorm veranderd op Lowlands. Oubollig is Lowlands allerminst. Ik weet niet hoe vaak je al heen geweest bent, maar kennelijk is er heel veel langs je heen gegaan.

 • Richard

   

  Je hebt de klok horen luiden maar je weet niet waar de klepel hangt Piet. Dat het concept Lowlands nog steeds goed is betekend niet dat er nooit iets gaat veranderen. Alles veranderd dus ook Lowlands.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert