Treinverkeer stil vanwege dronken man op spoor

LELYSTAD
Treinverkeer rond Lelystad is woensdag aan het begin van de avond een uur lang verstoord geweest omdat er een dronken man op het spoor zat. De man zat op de rails tussen de stations Lelystad en Almere-Oostvaarders, maar ook het treinverkeer tussen Lelystad en Zwolle werd stilgelegd.

Volgens de politie hadden medewerkers van Prorail eerst zelf geprobeerd om de man van de rails te krijgen. Omdat dat niet lukte, werd de politie gebeld.

Nadat agenten de man rond half acht van het spoor hadden gehaald, kwam het treinverkeer geleidelijk weer op gang. De man is aangehouden door de politie.

reacties (5)

 • Waki

   

  Een uur nodig om hem van t spoor te halen???? Politie & NS wat is dit toch.

  reageer
 • Anco

   

  Ik liep onlangs met mijn hondjes daar een tot mijn grote verbazing stond het hek wat bedoeld is om mensen te weren gewoon open was en vrije toegan tot het spoor mogelijk wad. Dus mensen die er verantwoordelijk voor zijn doe er iets aan. Groet Anco

  reageer
 • ratje

   

  Als men ziet dat er een hekwerk naar het spoor open is of als er een deur openstaat van een elektriciteitsruimte dan moet je bellen naar het desbetreffende bedrijs. In geval van elektra of gas naar het landelijk storings nr van netbeheerders, staat op internet en vaak op de ruimte. En voor bij het spoor prorail bellen. En anders de politie bellen, want het is namelijk een gevaarlijke situatie. Je weet ook nu niet waarom dat hek openstond toch? Misschien heeft iemand hem vergeten dicht te doen, of iemand anders stiekem open gemaakt

 • Piet

   

  Wel verstandig als je dronken bent om het openbaar vervoer te nemen. Jammer dat het dan zo lastig is die trein te vinden.

  reageer
 • kees d.

   

  Wel de kosten en de schade claims bij deze bezopen harrie neerleggen. Want als je zo kunt zuipen kan je deze rekening ook wel voldoen.

  reageer
 • Antje Ha

   

  Het was wel even zoeken wanneer de man tussen deze twee stations gevonden moest worden. Het is 30 km.

  reageer
 • Bas

   

  30 kilometer? Maak er meteen 90 kilometer van. Overdrijven is ook een vak.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert