Politieagenten ontmoeten en begroeten

ALMERE
Het politieteam van Almere Buiten houdt deze zaterdag weer een Meet & Greet op het Rio de Janeiroplein. Het is de zesde editie van het evenement. 

Er zijn verschillende demonstraties en je kunt politieagenten Jan Willem, Michael, Doenja en Wim ontmoeten en begroeten.

Ook zijn er vertegenwoordigers van onder andere Connexxion, Nederlandse Spoorwegen, Brandweer Flevoland en de Almeerse Reddings Brigade. 

reacties (5)

 • Henk

   

  Ik neem aan dat deze mediageie agenten nooit meer klagen over capaciteitstekort en dat ze het zo druk hebben. Ze zijn onderhand drukker met hun social media werk dan met werken voor de samenleving. En nee bewoners van Almere buiten dan heb ik het niet over social media voor jullie maar over alle congressen etc die ze aflopen en dat ze dus echt uit almere zijn. Zo langzamerhand vraag je je af of deze mensen dit nog wel voor ons doen of dat ze het wel heel leuk vinden dat ze zelf zo "beroemd" zijn (overigens in een marginaal deel van de samenleving)

  reageer
 • Mokro

   

  Chiel, sinds wanneer noemen ze je Michael??

  reageer
 • Henk

   

  He omroep flevoland plaats fotos etc van de vorige meet en greet, was kennelijk niet zo interessant deze keer.....

  reageer
 • almeertje

   

  En ook de EHBO staat er. Word vaak vergeten te melden. Doen fantastisch werk. Gister avond ook als eerste geholpen bij een ongeluk op de ring.

  reageer
 • Faerie

   

  Super! Vooraankondigingen van evenementen zijn handig. Misschien een tip OF: zet ook even de tijden erbij :)

  reageer
 • Redactie Omroep Flevoland

   

  Tip van OF: bekijk op vrijdagmiddag ook onze website en Facebookpagina voor deze handige weekendtips mét tijden ;-) http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/146862/flevoland-weekendtips-bevrijdingsfestival-en-meet-greet-de-politie

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert