WerkCorporatie helpt 150 mensen op weg

NOORDOOSTPOLDER
150 mensen uit de Noordoostpolder hebben vorig jaar via de WerkCorporatie een baan gekregen, een stap gemaakt naar een eigen bedrijf of ze gingen terug naar school. Dat is 20 procent meer dan verwacht. 

De WerkCorporatie probeert 'mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt' aan het werk te krijgen. Het gaat dan om bijstandsgerechtigden en mensen met een arbeidsbeperking. 

De mensen met een nieuwe baan zijn bijna allemaal aan de slag bij een Buitengewone Werkgever. Dat zijn werkgevers die extra tijd vrijmaken voor begeleiding en de werkzaamheden anders invullen. Inmiddels dragen 200 bedrijven dat predicaat. 
 

reacties (1)

  • Cor

     

    Ga zo door met de mensen op te lijden voor de arbijtsmarkt en vooral de eigen Hollanders en geen buitenlanders ooo die zijn zo goedkooooooop en werken zoooo hard en werken zoveel uren en dan nog dat uitzentburo er nog tussen met hun grote klauwen zij verdienen er meer aan als de mensen die het doen moeten wat een zakken vullers het zijn mensen handelaars mooie praatjes dat zijn groot verdieners van vroeger uit de koppelbaas handelaars uit zentburo,s Mmmmm bah361347

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert