Nieuw uithangbord voor Karel's Snack Corner

ALMERE
Goed nieuws voor Karel's Snack Corner in Almere. Er hangt sinds vrijdagmiddag een nieuw uithangbord op de gevel. De oude lichtbak met de tekst 'Sonja heeft hier ook genoten', werd vermoedelijk vorige week gestolen.

Een groot verlies voor uitbaters Dennis en Wendy want het bord heeft een grote emotionele waarde. En niet alleen zij waren ontdaan, ook veel klanten van de snackbar en vrienden op sociale media. Zo werd het bericht over de diefstal bijna 800 keer gedeeld op Facebook en kwamen er veel reacties.

Kosteloos nieuw bord
Verduin Lichtreclame in Almere was een van hen en bood aan om kosteloos een nieuw bord te plaatsen. Vrijdag is rond lunchtijd het nieuwe uithangbord opgehangen. Een gebaar dat veel betekent voor uitbater Dennis. "Het is geweldig. Het betekent dat er nog goede mensen op de wereld zijn." Het bord betekent zo veel voor hem omdat het ooit door zijn vader Karel is opgehangen.

Afslankgoeroe
Karel richtte het bedrijf ruim twintig jaar geleden op. Hij heeft onlangs een beroerte gehad waardoor het niet zo goed met hem gaat. Het bord met de tekst  'Sonja heeft hier ook genoten' kreeg altijd veel reacties waar Karel erg om kon lachten en hij genoot van de vragen die de tekst opriep. De Sonja waar op wordt gewezen, is afslankgoeroe Sonja Bakker. 

reacties (4)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert