War Child in Agora Theater met tv-show Jij & Ik

LELYSTAD
Op woensdagavond 14 juni zal het Agora Theater volledig in het teken van kinderen staan. Tijdens de tv-avond "Jij & Ik" die rechtstreeks vanuit het theater wordt uitgezonden zullen kinderen samen met hun ouders of verzorgers live een bekende hit zingen. War Child ambassadeurs  Marco Borsato en Tooske Ragas presenteren de show. 

Ouders en kinderen kunnen zich voor het programma opgeven door een filmpje online te zetten waarin zij samen zingen. Uiteindelijk mogen vijf geselecteerde koppels plus degene die de meeste YouTube-views heeft, optreden tijdens de liveshow . Het publiek in de zaal beslist door middel van een staande ovatie wie het winnende koppel wordt.

Nieuw dit jaar zijn de "Best Friends" Angela Groothuizen, Victor Reinier en Shaker die de koppels begeleiden op het gebied van zang, dans en optreden. Met het programma wil War Child zo veel mogelijk geld op halen om een veilige plek te creëren voor oorlogskinderen.  

De show wordt om 20:30 live bij de EO op NPO1 uitgezonden.

reacties (1)

  • Willen Dronten

     

    Wie het ook is ze moeten altijd geld ophalen voor buitenland . Nooit hoor je laten we nu eens Geld ophalen voor Nederland Dat is het zelfde met vluchtelingen alle beroemd heden namen een vluchtelingen in huis bij wie zit er 1 in huis niemand Laten we ons nu eens niet druk maken over ergens in africa maar nederland hier wonen we niet in africa

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert