Breemhaar: "Arrogant economisch beleid is voorbij"

FLEVOLAND
De inzet van Flevolandse overheden op economisch gebied is de laatste jaren sterk verbeterd. Dat zegt ondernemer Meine Breemhaar, met zo'n 35 bedrijven één van de grootste werkgevers in Flevoland. 

In de zaterdag-editie van het tv-programma Over Flevoland Gesproken signaleert Breemhaar een kentering: provincie en gemeenten waren in het verleden zelfvoldaan en arrogant, omdat bedrijven met steun van subsidies vanzelf naar Flevoland kwamen.

Meine Breemhaar is zeer te spreken over de komst van het Spaanse modeconcern Inditex naar Lelystad. "Als dit de aanzet wordt voor zeven vette jaren, zou dat fantastisch zijn", zegt hij.

reacties (2)

 • pieter

   

  Subsidie-geld heeft deze provincie tot nu toe weinig economische voorspoed gebracht,zie alleen maar de werkloosheid.

  reageer
 • Hannes

   

  Mag hopen dat er nog net genoeg "arrogante" en praktische kennis is overgebleven; om de zo doorgedramde financiële onzekere Floriade/woonwijk in 2022 op het zo kwetsbare Eiland te laten stoppen!!... En alle ruimtelijke fantasieën de vrije loop laat; om op het Kasteelterrein alles wat maar mogelijk is, om ook voor het bedrijfsleven een pracht van een culturele locatie teweeg mag brengen!!" Voor een vaste welgestelde economische vooruitzicht!! ("Er zal altijd wel een trol in het afgebouwd Kasteel zijn waar men zich mee kan evenaren; om een netwerk verder uit te bouwen!!")

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert