Gewonden bij ongeval op Elburgerweg

DRONTEN
Bij een ongeval op de Elburgerweg in Dronten zijn vrijdagmiddag tenminste drie inzittenden van auto's gewond geraakt. Het ongeval gebeurde kort na half 5, ter hoogte van de kruising met de Abbertweg. 

Bij een inhaalmanoeuvre zagen automobilisten vermoedelijk een tractor op de weg over het hoofd. Toen er geremd werd, kwamen meerdere auto's met elkaar in botsing. 

De drie gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

reacties (5)

 • Hendrik

   

  Altijd het zelfde liedje: Te hard rijden en vooral geen afstand houden. Bij een plotselinge gebeurtenis die niet klopt, klap je op elkaar. Doe maar kalm aan, dan maar iets later thuis, maar wel zonder schade en gezond.

  reageer
 • weewee

   

  haha volgende keer kijken de betrokkenen wel uit !

  reageer
 • Jaap

   

  Ja hoor, half vijf. Gas op de plank de aardappelen staan op.

  reageer
 • Almeertje.

   

  Er word veels te hard gereden. Het inhalen kan gewoon niet. Je kan daar het tegen liggend verkeer soms niet goed inschatten.

  reageer
 • Dick

   

  Wat weer een lekkere domme reactie. Een trekker doet tussen de 40 en 50 km/u. Dan hoef je maar 80 te rijden om op een normale wijze een trekker in te halen. Nee, er is hier gewoon niet goed gekeken, inhaalactie ingezet, auto twee en drie gaan er blind achteraan (dit is een aanname maar komt o zo vaak voor), auto één merkt zijn vergissing op en gaat in de remmen, auto 2 en 3 zijn te laat en kleunen er vol in. En of er nou 60, 70, 80 of 90 is gereden, is weer waarnemen of juist NIET waarnemen de oorzaak.

 • Dirk Buiswater

   

  En daarom mag je daar maar 80.Omdat er weleens tractoren en ander langzaam grut rijdt.

  reageer
 • Onno Zel

   

  Ja precies Dirk, dus juist omdat er tractoren en ander langzaam grut rijdt mag je Maar 80... 🤣 Volgens mij ligt het aan de inhaal actie van de eerste automobilist en de daarop volgende met stroop vastgeplakte automobilisten.

 • Ikke

   

  Klopt en toch vind ik dat tractoren tijdens spits daar niet moeten rijden.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert