Huttenfeest mogelijk weer afgeblazen

BIDDINGHUIZEN
Als er zich niet snel meer vrijwilligers aanmelden voor het huttenfeest in Biddinghuizen, kan het feest dit jaar opnieuw niet doorgaan. Dat meldt stichting De IJsvogel, die het organiseert.

Het feest wordt gehouden van 14 tot en met 16 augustus. Per dag zijn er ongeveer 20 vrijwilligers nodig om het veilig en verantwoord te laten doorgaan, maar op dit moment zijn er ongeveer vijf per dag. 

Vorig jaar ging het feest ook door een vrijwilligerstekort niet door. Eind deze maand wordt bepaald of het dit jaar wel doorgaat. 

reacties (3)

 • Martin

   

  Mensen kom op : 20 vrijwilligers moet toch te doen zijn. Waar is de saamhorigheid ? Schande om terug te moeten op bijv. het AZC. Kom op mensen ... schouders eronder.

  reageer
 • Sonja

   

  Nog niet zo'n gek idee. Met koningsdag hebben de bewoners ook geholpen met veel plezier en is erg goed bevallen van twee kanten

  reageer
 • Dronten

   

  Zijn er misschien een aantal bewoners van het azc die zich beschikbaar willen stellen voor deze activiteit. Zij leren Nederlands en hebben een activiteit. Biddinghuizen is geholpen met vrijwilligers.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert