Meer dan 40 aanmeldingen voor raadslidworkshop

LELYSTAD
Al 40 Lelystedelingen hebben zich opgegeven voor De workshop 'lokale politiek, iets voor mij?!' Inwoners van de provinciehoofdstad 'die altijd een mening hebben' kunnen zich aanmelden voor deze cursus waarin ze worden klaargestoomd voor een eventuele toekomst als raadslid.

De gemeente zoekt mensen die plannen hebben voor de kustlijn, in zijn voor een bruisend stadshart en die een oplossing hebben voor het hondenpoepprobleem. 

De workshop bestaat uit een middag waarin de Lelystedelingen alles wordt geleerd over wat je moet kunnen als raadslid. 
 

reacties (4)

 • Boels

   

  "De gemeente zoekt mensen die plannen hebben voor de kustlijn, in zijn voor een bruisend stadshart en die een oplossing hebben voor het hondenpoepprobleem." Ik heb liever dat de gemeenteraad allereerst op de winkel past en kritisch is op het doen en laten van B&W en de ambtelijke ondersteuning. Het poepprobleem is elders al opgelost met handhaving en als men high-tech wil gaan: elke hond een chip, DNA vastleggen en poepmonsters op die manier linken aan de individuele hond. Kost wel wat, maar dan heb je ook wat.

  reageer
 • MKM

   

  Ik denk dat het die middag hier wel stil zal zijn...

  reageer
 • Barbara

   

  Da's gezellig met zijn allen een middagje in een hogedruk snelkookpan. Pas op voor brandwonden, dan is het met je mening zo gedaan.

  reageer
 • Kaassie

   

  Binnen 1 middag "studie" kun je raadslid worden ? vandaar :-)

  reageer
 • Flevoburger

   

  Hoe kom je daar nu bij? Het is een voorlichting om mensen op weg te helpen. Wees blij dat de gemeente haar burgers informeert welke mogelijkheden er zijn om zelf aan dit "proces" deel te nemen. En ja er zullen best wel wat wannabee bobo's op afkomen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert