Wegwerker gewond bij ongeval met veegmachine

LELYSTAD
Bij een ongeluk maandagavond op de A6 tussen Lelystad en Almere is een wegwerker gewond geraakt. Volgens de brandweer gebeurde dat toen een veegmachine bij het achteruitrijden het slachtoffer aanreed. De man wist zelf onder het het voertuig vandaan te komen nog voor de hulpdiensten ter plaatse kwamen. 

Hoe ernstig hij gewond is geraakt, is niet bekend. Het slachtoffer zou nog wel aanspreekbaar zijn geweest. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een traumateam was ingevlogen om te assisteren bij de hulpverlening.

Vanwege het ongeval was de A6 bij Almere-Buiten-Oost urenlang afgesloten. Vanuit de richting Lelystad stond een lange file.
reacties (4)

  • Beernd

     

    Het ging net efn anders zoals vermeld word..het slachtoffer zat bekneld met zijn arm tussen het achterwiel en een stabilisatorstang..dmv de vering van de vrachtauto te veranderen konden we de man bevrijden voordat de brandweer er was en het slachtoffer in de stabiele zijligging leggen.

    reageer
  • Jk

     

    Super goed werk verricht, het had zo anders af kunnen lopen!

  • Lady

     

    Goed werk gedaan!

  • Ron

     

    De man is er zelf onderuit gekropen. Jemig zoiets kan gebeuren. Maar waarom UREN de A6 afsluiten. Foto maken en rijden lijkt me. Dit is puur automobilistje pesten.

    reageer
  • Ikke

     

    Je weet niet waar je over praat. Er was ook een traumahelicopter ter plaatse die naast de weg stond. Dan kan je er niet langs. Verder was er ook niet echt de mogelijkheid om er langs te komen. De weg was daar te smal.

  • Drontens

     

    Wat denken je van verschillende onderzoeken zoals arbeidsinspectie en politie. Als het jou of een familielid overkomt wil je ook graag dat het geen tweede keer gebeurd. Het is absoluut geen automobilisten pesten.

  • Barbara

     

    Wat triest. Kan die vloek die op wat voor wijze de A6 regelmatig ontwricht niet eens getransformeerd worden zodat gebruikers een zekere bescherming kunnen ervaren.

    reageer
  • Pm

     

    Ik sta nu nog stil in de file Iedereeen loop op de A6 te kijken Hele korps op de been hier Komt goed

    reageer
  • Remco

     

    Gelukkig weet jij al dat het goedkomt met de persoon die onder het voertuig is gekomen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert