Meepraten over toekomst winkels Buiten

ALMERE
Gratis parkeren rond het winkelcentrum van Almere Buiten, inhaken op de Floriade of een verbinding met de Oostvaardersplassen; dat zijn een paar van de plannen voor de toekomst van het winkelcentrum in Almere Buiten.

Onder het motto 'Doe Meer met Buiten' zijn omwonenden dinsdagavond welkom om te komen praten over de ontwikkelingen van zowel Buitenmere als DoeMere.

De bijeenkomst begint om 18.00 uur in Baltimore.

reacties (12)

 • Just me

   

  Een H&M 😊 Of een Loetje 😋

  reageer
 • Eddie

   

  Meepraten...en er vervolgens niet naar luisteren. Ja dat gaat echt zin hebben.

  reageer
 • Jan Buiten

   

  Wanneer is dit aan de bewoners van Almere Buiten bekend gemaakt? Weer slecht gecommuniceerd.

  reageer
 • Miemmie

   

  Inderdaad, hoor het nu voor het eerst en is nu al gaande. Eigenlijk heel belachelijk. Als je het winkelend publiek van Almere buiten wilt bereiken, moet je ze wel op de juiste manier uitnodigen. Ben benieuwd hoeveel mensen er vanaf wisten en die daadwerkelijk zijn komen opdagen. Vind het heel jammer. Als ik er was zou ik het betaald parkeren opheffen. Dat weerhoud mij toch iedere keer om het centrum te bezoeken. Alleen als ik echt iets moet halen zien ze mij. Terwijl ze toch heel vaak leuke activiteiten hebben in het weekend.

 • Rob

   

  Gratis parkeren! Gemeenten helpen winkelcentra om zeep. Moedwillig!

  reageer
 • Hannes

   

  Hoezo inhaken op de Floriade, voor maar een halfjaar; om koste wat het kost voor een woonwijk te bouwen....! Iedere woondeel van Almere heeft op zijn gebied zijn ligging en kwaliteit! Waarbij de aantal inwoners die op culturele gebied dicht bij huis graag zijn vermaak en hobby's willen uitvoeren!! En daar kan men niet iedereen mee tevreden stellen..! Daarbij is een StadsCentum in al zijn hoedanigheid het hart waar iedere Stad zijn aantrekkingskracht decennialang teweeg hebben gebracht...! Zo kan Almere met het afbouwen van Het Kasteel met of zonder trollen; met velen fantasieën, voor alle generaties van Almere een trekpleister maken!! Nogmaals stop om kosten wat het kost om de zo financiële onzekere Floriade/woonwijk! En zorg dat de Provincie; met zijn steden in zijn geheel decennialang een Floriade op zich krijgt; met als bekendheid de zoveel besproken Oostvaardersplassen!! En de zo kwalitatieve ondernemingen;,en zeker op het gebied van Land en tuinbouw!! (("Er is nog genoeg oudsher wat zijn tijd heeft gehad te slopen om nieuwe innovaties weer teweeg te brengen! "Inplaats de gaten blijven op te vullen!")) "En wat het draaiboek voor de Floriade 2022 in al zijn hoedanigheid is nog steeds niet locatie gebonden!!"

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Faerie

   

  Baltimore is de nieuwe naam van Grand Cafe 70's 80's en zit op de andere hoek van waar het casino zit.

  reageer
 • H. Van leeuwen

   

  Waar is Baltimore?

  reageer
 • Diny

   

  Waar is Baltimore? Ik ken wel een Baltimoreplein.

  reageer
 • pieter

   

  Betaald parkeren natuurlijk, dat is het probleem.

  reageer
 • Rolf

   

  Zou u dat kunnen onderbouwen?

 • Koos

   

  Mensen die naar de Floriade gaan, gaan naar de Floriade. Die gaan echt niet Almere in, zeker niet Almere Buiten. Hoeveel mensen gaan tijdens de Libelleweek naar de winkels van Almere, of tijdens Zand? Nul.

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  Vreemd dat die mensen wat gevraagd wordt. Eigenlijk zijn zij geen partij en is iedere opinie van hen voor henzelf consequentieloos.

  reageer
 • johan

   

  De gemeente en vastgoed jongens willen de burgers in een bepaalde richting duwen, een richting die vaak niet in lijn is met de behoefte van de bewoners. Men realiseert zich niet dat het niet echt een shopping area is waar burgers bewust gaan winkelen, het zijn impuls aankopen. Voor bewuste inkopen gaat men naar Stad of Amsterdam. Maar ja de bouwers zouden niet investeren indien ze geen geld zouden krijgen op basis van de parkeer garages. en ja die blijven leeg. DE markt is te klein voor een echt retail gebied, hoogstens voor winkels die impus goederen aanbieden. Dit is al een aantal jaren geleden gezegd maar niemand wil schijnbaar luisteren. Arno Visser moest zo nodig de ontwikkelingen doordrukken omdat deze in de grond exploitatie waren mee genomen en omdat ontwikkelaars daar afspraken over gemaakt hadden. Betaald parkeren is de doodsteek van impuls aankopen. wanneer mensen even de albert Heijn inlopen en hun wagen kwijt moeten dan betalen ze meteen 50 cent, terwijl anderhalve km er een albert heijn is waar je niet betaald.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert