Geen supermarkt, wel horecapaviljoen op De Deel

EMMELOORD
Er komt geen supermarkt op, bij of aan De Deel in Emmeloord. Dat blijkt uit een voorkeursvariant die de gemeente Noordoostpolder heeft opgesteld. Wel is er een plan voor een horecapaviljoen op het plein. 

Hoewel een supermarkt in de variant 'voorgoed van De Deel verdwenen is', kan er wel een nieuwe winkel komen naast de Paardenmarkt, op de plek waar voorheen flats stonden. 

Inwoners konden de laatste tijd meedenken over de invulling van De Deel. De suggesties die daaruit naar voren zijn gekomen, heeft de gemeente verwerkt in een zogenoemd voorkeursscenario. Ook over dit plan kunnen inwoners meepraten tijdens een stadscafé, volgende week dinsdag. Daarna neemt de gemeenteraad in juli een besluit over het plan.
 

reacties (4)

 • Overtreffende trap met een valkuil?

   

  De boompjes te over als je het zo bekijkt ,langs verschillende straten zullen de verkeerssituaties nadelig beïnvloed (ook parkeren)worden.Zelfs de woningbouw krijgt een stimulans dat men de parkeerplaatsen voor deze bewoners vergeet. De flats afhankelijk van de hoogte en aantal zullen een aanzienlijk beslag leggen op de parkeerplaatsen in het centrum.Hoe prachtig ook het groen is men kijkt over verborgen problemen heen. Of men is doelbewust erop uit om een parkeergarage te ontwikkelen inclusief betaald parkeren.

  reageer
 • Peertjeriedn

   

  Paardenmarkt? Er is nooit een paardenmarkt geweest in Emmeloord! Mocht er een horeca op de Deel komen vind ik de naam steekpenningen een gepaste naam.

  reageer
 • Dennis

   

  Er zit volgens mij bug in de hart voor Emmeloord site. Als je de bestrating en het groen uitvinkt zie ik alleen 3 kleine vierkantjes en een roze vierhoek op de deel verschijnen?

  reageer
 • noppie

   

  Het heeft even geduurd maar we komen er wel. Uiteraard kan je als wethouder en college niet te snel de burgers gelijk geven. Met wat omwegen en veel onderzoeken kan de gemeente met opgeheven hoofd het verlies weer goed praten. Ben benieuwd welke wethouder nu met de eer gaat strijken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert