Dronken snorfietsbestuurder opgepakt na dollemansrit

LELYSTAD
Een dronken snorfietsbestuurder is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden toen hij door de Atolwijk in Lelystad slingerend over de weg reed.

Toen hij merkte dat de politie hem achtervolgde gaf hij vol gas om een vluchtpoging te ondernemen. Die bleek tevergeefs. 

De man had zo veel gedronken dat het rijbewijs direct in beslag werd genomen. De officier van justitie gaat nu bepalen of hij zijn rijbewijs weer terugkrijgt.

reacties (3)

 • Ad

   

  Het zou een standaard straf moeten worden voor ELK soort rijbewijs, betrapt ? Onmiddelijke invordering en 5 jaar ontzegging en opnieuw examen doen na die periode. Ga je toch ondanks de ontzegging achter het stuur (die aso-debielen heb je gewoon) 5 jaar er bovenop en een vreeslijk hoge geldboete ! Dat softe gedoe van het OM en de rechters moet gewoon stoppen. Kijk eens naar alle slachtoffers die met trauma's achterblijven.

  reageer
 • Jorrit

   

  Er bestaat maar 1 antwoord voor de OvJ: "Nee". Als je de verantwoordelijkheid om een voertuig te besturen ZONDER alcohol niet kan nemen ga je voortaan lekker lopen. :-)

  reageer
 • George

   

  Volgas op een snorfiets? Wauw!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert