Genomineerden Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2017 bekend

FLEVOLAND
De genomineerden die meedingen naar de titel Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2017 zijn bekend. 

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen reikt elk jaar aan drie winnaressen een prijs uit en een winnares gaat er met de Publieksprijs vandoor. Voorzitter Marga Janse: “We vieren jaarlijks sterk vrouwelijk zakelijk talent; powervrouwen die aan een bedrijf hebben gebouwd als ondernemer of als manager."

In de categorie MKB-ondernemer:
Karin Hut, Easyslim
Jolanda Jansen, Flevonautica Almere
Joy Taling, SEC Survivals

In de categorie Zelfstandig Professional:
Marie Louise Grove, Coconut communicatie
Mitra LaGrand, La Mysore Cosmetics

In de categorie managers:
Yvette de Bake, Flynth Adviseurs & Accountants
Mary Haselager, Provincie Flevoland
Klaartje Wierbos, Theatergezelschap Vis à Vis

De uitreiking is op 15 juni in The Lux in Zeewolde. 

reacties (18)

 • Nellie Both

   

  Wat zijn wij trots op Joy Talling. Dat waren we al,hier door kan iedereen zien wat ze doet en word het nog even benadrukt wat ze doe met haar super team.Het was een prachtige avond.Spannend maar dat ze de 2 prijzen in de wacht ging slepen,daar droom je alleen van.We blijven trots op haar.Wat een mooie vrouw.

  reageer
 • Mariska Kuiper

   

  Karin Hut verdient deze titel! In zo'n korte tijd, zo'n succesvolle franchise opbouwen is bewonderenswaardig. Gefeliciteerd Karin met de nominatie en met je succes!

  reageer
 • Tanya Christy

   

  Zeer veel bewondering voor Karin als mens en zakenvrouw. Zonder Karin was ik nu geen ondernemer geweest, want ze leert en helpt ook anderen ondernemer te zijn en te groeien. Of ze nu wel of niet wint. Voor mij zeker een winnaar, denk dat weinig mensen dit na doen! In 2 jaar 30 goedlopende vestigingen neerzetten!!

  reageer
 • Jolanda v teunenbroek

   

  Als er een deze prijs verdient dan is dit Karin hut wie doet dit na in 2jaar !!!! In Almere 5banken door het land al 30 franceisers !!! Dus als jrin niet niet deze prijs wint dan weet ik niet waar ze nasrkijken ed !!!! Dut zal een bekroning zijn op al haar harde werken !!! Ik ben zeer trots ET op dat ik Almere bij easyslim. Nu werk !! 🌸🌸🌺🌺🌺🌺

  reageer
 • Jolanda v teunenbroek

   

  Als er een deze titel verdient !! Dan is het KARIN HUT!! In 2 jaar 5 banken in Almere en zit nu al op 30 franceis door het helle land !! Wie doet dat ba in z'n korte tijd ! Ik ben super super trots op haar dat zij dit bereikt hebt in z'n korte tijd !! Dit zal een mooi bekroning op haar werk zijn!!!en ik ben super trots dat ik bij Karin in Almere daar werk !!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Nanda Wallroth

   

  Voor mij heeft Karin al gewonnen met Easyslim.nu!! Met 2 jaar een van de snelst groeiende franchise in Nederland. Dat doet niet zomaar iedereen even! Karin, je verdient het!

  reageer
 • Berber Könning

   

  Karin Hut verdiend deze titel! Het zou een hele mooie kroon zijn op het harde werken! Easyslim.nu is meer dan een succes! Het is ongelooflijk knap hoe Easyslim.nu in twee jaar tijd is gegroeid. Dankzij Karin heb ik inmiddels 4 vestigingen draaien in Friesland! We kijken uit naar de 15 juni !! Maar voor mij sowieso al een winnaar :)

  reageer
 • Dominique Babb

   

  Karin Hut, gefeliciteerd met je nominatie. Wat je allemaal voor ons doet is niet in woorden te omschrijven. Voor ons ben je al een winnaar. Heel leuk om bij Easyslim.nu te horen. Een grote happy family. Heel veel succes en jij verdient het om te winnen!

  reageer
 • Joléne Sambo

   

  karin Hut gefeliciteerd met je nominatie! In 2 jaar tijd een landelijke concept als easyslim.nu op poten zetten en als klapper deze nominatie!! Chapeau💐💐💐

  reageer
 • Monique de Jong

   

  Karin Hut is voor mij een groot voorbeeld. Wat zij in korte tijd heeft neergezet is bijna onmogelijk. Zij heeft mij de kans gegeven om een vestiging te openen in Utrecht en mee te groeien met haar bedrijf Easyslim.nu, waar ik heel dankbaar voor ben. Zij staat altijd voor al haar franchisenemers klaar en heeft een warme persoonlijkheid. Karin heeft deze nominatie dubbel en dwars verdiend en is voor mij dan ook de winnaar

  reageer
 • Annelies Leusink uit Dronten

   

  Van harte gefeliciteerd Karin Hut met deze nominatie! Je hebt het dubbel en dwars verdiend. Als je ziet wat jij binnen 2 jaar hebt opgebouwd is niet in woorden uit te drukken.

  reageer
 • Monique Droomers

   

  Karin Hut heeft deze nominatie dubbel en dwars verdient. Wat deze dame in een korte tijd, voor elkaar boxt is ongelooflijk. Het creatieve brein werkt op volle toeren, een goed voorbeeld voor velen. Een warme persoonlijkheid die vele franchisenemers laat opbloeien. 1

  reageer
 • Barbara

   

  Dit bericht maakt voor de leek nog niet duidelijk waar Easyslim voor staat? Ik wil haar graag feliciteren.

  reageer
 • Ben van Dijk

   

  Gefeliciteerd Karin Hut! Dankzij jouw formule ben ik 30 kilo lichter en voel me een anders mens! Ik ken je als een zeer harde en gepassioneerde werker voor wie niks teveel is. Je verdient de titel meer dan!

  reageer
 • Simone van Haften

   

  Binnen twee jaar van nul tot 30 vestigingen verspreid over heel Nederland. Een geweldige prestatie die niet in woorden uit te drukken is. Vandaar dat deze zakenvrouw-nominatie een uitdrukking zal zijn voor de bedenker, oprichter, uitbreider en nog steeds boordevol nieuwe inspiratie en creatieve ideeen van de succesformule Easyslim.nu. Niemand minder dan Karin Hut - van Meerten

  reageer
 • Michael Aben

   

  Karin Hut is voor mij de winnaar. Wat zij in no time opgebouwd heeft, is verbazingwekkend. Easyslim.nu veroverd heel Nederland. Karin is een inspiratie voor haar franchisenemers!

  reageer
 • Maddy

   

  Karin Hut je bent een echte powervrouw en creatieveling. Daarnaast heb je de snelst groeiende succesvolle franchise ooit neergezet!

  reageer
 • Jannet mannessen

   

  Zonder twijfel heeft Karin Hut van Meerten voor ons de zakenvrouw nominatie meer dan verdiend. Zij heeft dit met haar succesformule easyslim.nu wel bewezen, niet alleen in Flevoland maar in heel Nederland op de kaart gezet. Dit zou de kroon op haar werk zijn, deze titel verdiend ze!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert