Verdachte aangehouden na steekincident bij station Oostvaarders

ALMERE
In de buurt van station Oostvaarders in Almere is zaterdagmiddag een 17-jarige jongen met een mes gestoken. De verdachte, een 18-jarige Almeerder, werd nog geen uur later aangehouden. 

Volgens de politie gebeurde het steekincident rond half vijf, de aanhouding rond kwart over vijf. Het slachtoffer liep na het incident zelf naar de Siciliëstraat. Daar werd hij opgevangen door de politie en ambulancepersoneel. Aanvankelijk werd ook een medisch team opgeroepen met de traumahelikopter, maar die vlucht werd geannuleerd omdat het letsel bleek mee te vallen.

De verdachte was gevlucht, maar is later opgepakt in zijn woning. Hij verzette zich hevig tegen de arrestatie. Agenten moesten daarom geweld gebruiken om hem te boeien. Volgens de politie heeft het tweetal al langere tijd ruzie.

reacties (5)

 • Lo

   

  Waar staat dat? Heeft iemand gezegd dat door de ruzie het oké is? Beter lezen.

  reageer
 • charles

   

  waar staat dat dat mag??????????? je moet de dingen niet verdraaien he, natuurlijk is het niet normaal om een ruzie met een mes te beslechten maar je weet niet wat er allemaal heeft afgespeeld.

  reageer
 • Hekking

   

  Oh, dus als je al langer ruzie hebt, dan mag je gewoon met een mes het probleem oplossen. Helaas wonen er in Almere teveel van dit soort types.

  reageer
 • Jojanneke

   

  Het blijft mij nog steeds verbazen dat een ruzie beslecht wordt met een mes. Waarom lopen die stakkers met messen rond? Weten hun ouders wel wat deze jongeren op straat bij zich dragen? Ouders zouden gewoon met enige regelmaat de kamer en jas/broekzakken van hun "jongvolwassenen" moeten doorzoeken. Straks gaat het echt fout en is je kind ineens een echte moordenaar.

  reageer
 • Sn

   

  Je identiteit is bekend, je wordt opgepakt in je eigen woning. Waarom dan verzet plegen? Denk je echt dat je er dan mee weg komt?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert