Vermoorde Esther Paul was ondergedoken

ALMERE
In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan de dode vrouw die op 30 april in het Veluwemeer werd gevonden. De 43-jarige Esther Paul uit Almere is vermoord, maar de politie heeft nog niemand aangehouden. Ook blijkt nu dat ze enkele dagen voor haar dood was ondergedoken.

Esther Paul verbleef op een camping in Biddinghuizen, hemelsbreed zo’n 8 kilometer van de plek waar haar lichaam werd gevonden. Dinsdag zet de politie in Opsporing Verzocht de tot nu toe bekende tijdlijn rond Esther’s dood op een rij. Inmiddels is uit onderzoek duidelijk dat ze zaterdagmiddag 29 april rond 17.00 uur nog in leven was. Esther Paul is de afgelopen jaren meerdere keren betrokken geweest bij politie-onderzoeken naar hennepteelt.

Sinds een voorbijganger het lichaam van de vrouw zag drijven bij de Harderdijk is er een groot rechercheteam op de zaak gezet. Uit sectie bleek dat ze door geweld om het leven is gekomen. Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden om 20:30 uur op NPO1.

reacties (2)

 • mij

   

  opsporing verzocht is om 20.30 uur ipv 21:30

  reageer
 • Eddie

   

  Ik blijf het in- en intriest vinden voor de kids. Het is toch geen optie om je met dit soort zaken bezig te houden, wanneer je kinderen hebt. Ik blijf het maar niet snappen, zelfs geldgebrek is hierin geen argument in mijn ogen. Arme kinderen ...

  reageer
 • Marian

   

  Jij weet duidelijk niet, waar je het over hebt...maar triest is het zeker.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert