Inbreker aangehouden bij de Langshof

ALMERE
In de nacht van maandag op dinsdag hebben politieagenten een verdachte van twee woninginbraken eerder op de avond aangehouden aan de Langshof en de Oldewierde. De man kon worden opgepakt doordat alerte bewoners melding deden van een vreemde man in hun tuin. 

De man zou bij het zien van de bewoners zijn weggerend. Politieagenten pakten de fiets om alle straten en steegjes in en rondom de Langshof te doorzoeken. Even verderop kon de man worden aangehouden. Naast gestolen goederen had hij ook handschoenen en een breekijzer bij zich.

Mogelijk is de man ook verantwoordelijk voor andere inbraken in Almere Haven.


 

reacties (3)

 • Hans B

   

  Goeie actie!! Dit soort Teamwork moet meer gebeuren zodat slachtoffers van deze figuren mogelijk hun schade kunnen verhalen. Misdaad mag niet lonen!!

  reageer
 • jan r. bakker

   

  Prima werk van de politie! Alleen zo jammer van alle moeite dat deze dader, door justitie eigenlijk beschouwd als slachtoffer, heden avond al weer heen gezonden zal worden, want de cellen zullen en moeten voor eeuwig leeg blijven. Het gevolg hiervan is natuurlijk wel dat alerte bewoners in de toekomst de politie niet meer waarschuwen en het recht in eigen hand gaan nemen. Kan den Haag ook nog lekker verder bezuinigen op het politie apparaat.

  reageer
 • Frank

   

  Goede samenwerking bewoners / politie en mensen blijf scherp nu met de warmte staat er te veel open wat nog geen recht geeft tot inbraak maar toch kijk uit.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert