Bestuur Rode Kruis Almere stapt op

ALMERE
Het bestuur van het Rode Kruis Almere stapt op 17 juni op.

Volgens de lokale afdeling hebben de vier vertrekkende bestuursleden verschillen van inzicht met het district Flevoland en met het landelijke verenigingskantoor van het Rode Kruis. Wat precies het probleem is, wordt niet uitgelegd.

Twee van de bestuursleden zullen de komende weken taken overdragen aan de secretaris. Het gaat bijvoorbeeld om de voorbereiding van het jaarlijkse vrijwilligersfeest en om werk dat voor de EHBO in de wijk en voor chronisch zieke jongeren wordt verricht.
 

reacties (3)

 • Gerard

   

  Als er nieuwe mensen binnen komen die een leidinggevende functie krijgen en vervolgens met 2 betonnen benen de vrijwilligers omverwerpen, is het einde zoek. Men hoeft nog net niet in de houding te springen voor deze personen, maar het militairengedrag druipt er van af. Er zijn ook al coördinatoren opgestapt die al meer dan 10 jaar met plezier het vrijwilligerswerk hebben uitgevoerd. Schande!! Zeker tijd voor actie

  reageer
 • paul

   

  ga zelf binnenkort te werk als vrijwilliger als het allemaal zo moet heb ik daar totaal geen zin in,wil me graag inzitten voor goede doelen maar niet voor een of andere arrogante organisatie of mensen die daar werken met zo'n instelling

  reageer
 • Bert

   

  Landelijk is het bij iedere afdeling van het kruis een puinhoop!Bestuursleden gedragen zich als een soort van regenten die hun zin willen doordrukken en doe je niet mee of ga je daar tegen in word je door hun op non actief gezet zonder opgaaf van reden. Tijd voor actie vanuit het verenigingskantoor in Den Haag!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert