Veel bijval voor onderzoek naar meer zandstranden

LELYSTAD
Een motie van het CDA om te onderzoeken of Lelystad meer zandstranden kan krijgen, werd dinsdagavond gesteund door een ruime meerderheid van de raad. 

Het CDA vindt het Houtribstrand en het strandje bij ’t Bovenwater wat weinig voor een stad, die voor zeventien kilometer aan het water grenst. 
 
Wethouder Ed Rentenaar herinnerde de raad eraan dat er samen met de provincie en Rijkswaterstaat strandjes worden ontwikkeld nabij het kunstwerk ‘De Hurkende Man’ en langs de Markerwaarddijk. De raad praat volgende week over de toekomstplannen voor de kust. Om die reden stemde de PvdA nu tegen de strandmotie.

reacties (4)

 • Barbara

   

  Raad wil dit en raad wil dat...Wordt het zo langzamerhand geen tijd voor een tweepartijenstelsel? Al die verschillende verhalen zijn haast niet meer om aan te horen. Kiezers kunnen dan veel makkelijker een beredeneerde keuze maken zonder dat ze kennis van al die partijprogrammaatjes hoeven te na te gaan en welke toch niet duidelijk te onderscheiden te zijn van elkaar. Bovendien zijn de meesten nauwelijks geinteresseerd in politiek. Worden wat weekjes voor de verkiezingen opgenaaid door deze en gene en doen dan maar wat.

  reageer
 • Ron

   

  Waar blijft het naturistenstrand?

  reageer
 • Jantje

   

  Het CDA weet blijkbaar helemaal niet dat er al besloten is tot aanleg van enkele nieuwe stranden in Lelystad ! Of wil het CDA met dit warme weer slechts publiciteit scoren bij de burgers?

  reageer
 • KC

   

  Dit zijn stranden voor kitesurfen.

 • Henk

   

  Gelukkig luisterd de politiek naar de klachten van omwonenden van de huidige stranden en de politie............oh nee ze willen alleen even politiek scoren

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert