Scholieren klaar voor Alpe d'HuZes

FLEVOLAND
Ze zijn helemaal klaar voor de Alpe d'HuZes van donderdag: scholieren en docenten van vier scholen uit Lelystad en Almere. 

Namens de stichting Flevoland Fietst Tegen Kanker hopen de leerlingen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Ze hebben de afgelopen weken de nodige kilometers op Flevolandse bodem gemaakt om hun fietsconditie op te vijzelen. Zondag hebben ze al wat kilometers op de berg gemaakt. 

Naast het beklimmen van de berg gaan de scholieren ook vrijwilligerswerk doen voor de organisatie. Zo helpen de Flevolandse leerlingen om de Franse berg schoon te houden, assisteren ze in de winkel van de organisatie en geven ze deelnemers water aan.

reacties (3)

 • Bea van der reep

   

  Naomi heb ik mee de berg op mogen nemen . De inloop op zaterdag was emotioneel... tja.... wat wil je ... net hersteld van die nare ziekte. Zondag heeft zij gelopen met haar lieve vriendinnen. En daar kwam zij aan ... met haar mooie vriendinnen naar de top..... deze juf had tranen in haar ogen.... topper🙏

  reageer
 • Mike Prins

   

  Ben van het weekend zelf op de berg geweest om Naomi Prins en alle andere aan te moedigen bij het beklimmen van de berg. diepe buiging en respect voor de kracht die deze kinderen en begeleider hebben. wat een berg en wat een inzet. Flevoland Fietst tegen kanker wat een super inzet.... complimenten

  reageer
 • Johanna

   

  Veel succes allemaal.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert